דרוש מידע מה הייתם עושים אם מישו זר חונה לכם בחניה משותפת של הבנין?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם החניה לא מוצמדת בטאבו - אין לאף אחד זכות להשכיר חניה.
אני חושב שכדאי לפנות למפקח על בתים משותפים (מפקח על רישום מקרקעין)
למעור(ע)רים האלמוניים - אינני רב ולכן ראוי לעשות שאלת רב.

• הוסף לסימניות
אם אתם "חזקים" יותר
מהם
אז הפיתרון הוא פשוט לחסום אותם

אם אתם "חלשים" יותר מהם
אז לצערי אין שום פיתרון
מבחינה הלכתית החנייה לא שלכם וגם מבחינה משפטית זה לא שלכם

• הוסף לסימניות
מבחינה הלכתית החנייה לא שלכם וגם מבחינה משפטית זה לא שלכם
לכאורה עפ"י חוק החנייה שייכת לכלל השכנים יחד. ואם ככה זה בחוק נראה לי שגם בהלכה זה קובע במקרה כזה.

• הוסף לסימניות
מה שבטוח אני אעשה בזכות ההמלצות מפה אם שוב יחנו אני חוסמת אותם ...ושיחפשו אותי בסיבוב
( אשים מספר על הדשבורד,אבל אתן להם להתייבש כמה דקות עד שעות ;))
תודה רבה לכולם על העיצות!!!!

• הוסף לסימניות
מה שבטוח אני אעשה בזכות ההמלצות מפה אם שוב יחנו אני חוסמת אותם ...ושיחפשו אותי בסיבוב
( אשים מספר על הדשבורד,אבל אתן להם להתייבש כמה דקות עד שעות ;))
תודה רבה לכולם על העיצות!!!!
רק שבפעם הבא הם לא יחסמו אותך....
כפי שקורה לנו עם שכנים! שאין להם חניה..

• הוסף לסימניות
הזמנו כמה פעמים
כנראה שזה לא מזיז להם
אז אנחנו מתייאשים עד הפעם הבאה שאנו צריכים לצאת בדחיפות
ואז מתחילים את המריבה מהתחלה..
לא הבנתי אתה מזמין משטרה והיא באה או לא? יש מצב גם לתבוע אותם בבית דין או בבית משפט שהם יתחילו לשלם זה יגמר.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי אתה מזמין משטרה והיא באה או לא? יש מצב גם לתבוע אותם בבית דין או בבית משפט שהם יתחילו לשלם זה יגמר.
הזמנתי כמה פעמים משטרה אך הם התקשרו אליהם לפני שבאו והם ירדו להזיז את הרכב
צריך את העצבים ללכת לבי"ד או למשפט כפי שכתבתי זה משפחה בעייתית
אך אני בהחלט שוקל ברצינות את האפשרות הזאת

• הוסף לסימניות
הזמנתי כמה פעמים משטרה אך הם התקשרו אליהם לפני שבאו והם ירדו להזיז את הרכב
צריך את העצבים ללכת לבי"ד או למשפט כפי שכתבתי זה משפחה בעייתית
אך אני בהחלט שוקל ברצינות את האפשרות הזאת
מוזר,
עד כמה שידוע לי כאשר זה עבריין חניה סידרתי, ז"א מישהו שבאופן קבוע חונה בחניה פרטית, והמשטרה מקבלת על אותו מספר רכב תלונות, היא קונסת

• הוסף לסימניות
מה שכן אותו אדם מביא את המשפחה שלו והם חונים חוץ מהחניה שהם שכרו גם בחניה המשותפת של כלל דיירי הבית,מה ניתן לעשות מבחינה חוקית?
למה אותו אדם שוכר חניה ולא חונה בחניה המשותפת כמו בני משפחתו? לא חבל על הכסף?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה