כללי מה הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
מה לעשות עשינו מודעה על הלוחות קיר לארוע עם היום הנכון- אבל עם התאריך של יום אח"כ.

אופציות שחשבתי, ואולי יש לכם עוד:
1. לעשות את אותה מודעה שוב עם המתוקן ולא להתייחס לטעות שקרתה.

2. לעשות אותה מודעה עם כותרת ענקית "תיקון טעות" או משהו כזה (אשמח לקבל עוד שמות) ולרשום למטה או מתחת לכותרת הענקית בקטן: עקב טעות טכנית פורסם לוח זמנים שונה-אחר.

3. לא להתייחס כלל.
מה הייתם עושים, מהן האופציות הנוספות, שאמח לקבל כל רעיון שעולה.

• הוסף לסימניות
לא להתייחס זה לא פתרון כי יש טעות ואנשים בסופו של דבר לא מקבלים מהמודעה את המסר הנכון. (איך ידעו מה נכון היום או התאריך...)
הייתי מפרסמת את אותה מודעה שוב וליד התאריך לא בענק אבל בגודל בולט לציין התאריך הוא.... ולא כפי שפורסם במודעות הקודמות.

• הוסף לסימניות
כנ"ל...

הסתדרת בסוף עם העץ????????

• הוסף לסימניות
כך מתקנים טעות:

קבצים מצורפים

• 83769.doc
    KB 23.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
תודה,
אברימי, יפה, זוהי בדיוק ההתלבטות שלי כמו שתראה.

מצורפות המודעות המדוברות

ותם, תודה לא היה צורך בסוף זה לא הסתדר יפה עם המצנח.

המודעה הראשונה זה פחות או יותר המודעה המקורית (כבר מתוקנת)

ולאחמ"כ המודעה,
סקיצה ראשונית בלבד
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 364.4 · צפיות: 8
  • 83769.jpg
    KB 352.1 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
תשמע, זה רעיון חדש לפרסום, מין טיזר כזה...
השני יותר צועק מהראשון.

אגב, הציבור מאוד מעריך אנשים שמוכנים להודות בטעותם.
לא יודע מי ישלם על הטעות, אבל כדאי שלא יגבו את זה ממך כי ההכנסות שלהם עכשיו יוכפלו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברוש;226299:
השני יותר צועק מהראשון.

אכן זה נראה גימיק מכוון.

לגבי התשלום זה העסק של עם הלקוחה, אני מאמינה שניתן להגיע לפשרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעלולה;226305:
נכתב ע"י אברוש;226299:
השני יותר צועק מהראשון.

אכן זה נראה גימיק מכוון.

לגבי התשלום זה העסק של עם הלקוחה, אני מאמינה שניתן להגיע לפשרה.

האם זה בעיה כאילו זלזול באינטלגנציה או שיבינו שבאמת קרתה טעות ופשוט ממנפים אותה???

• הוסף לסימניות
ממש לא זלזול, רוצו על זה, ומהר.

אולי הייתי עושה "תיקון טעות עם הגב' עדנה נבון"

• הוסף לסימניות
אגב, זה ברחוב חגי 8 1-
זה לא משרדי פרוג במקרה?

• הוסף לסימניות
לא קשור אלי...
הלוואי שיהיה קשור סה"כ העליתי לחבר מודעות שקצת עזרתי לו, הסתבך הבחור, תשאלו אותו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה