עזרה מה הייתם רוצים לקבל? / מה קיבלתן?-מאמא או מהחמות

• הוסף לסימניות
קבלנו דמי פרים -- מדין- "כל הפושט יד נותנים לו."..
אצלנו מקובל שההורים נותנים בחנוכה-דמי חנוכה- השנה היה מקרנציק..
ובכל השנה הילדים נותנים להורים-כך גם בפורים.. אנחנו נותנים להורים משלוח מנות...
אהבתי את הרעיון של מקרנציק
ברור שהנשואים נותנים להורים משלוח מנות...
או מתנה לפסח..
ולימי הולדת...
אבל אצלינו בפורים ההורים נותנים לזוגות הנשואים
ובחנוכה לנכדים. (בד"כ ספרים)

• הוסף לסימניות
אני צריכה הברקות רעיונות,
או כל מה שעולה בדעתכן לקבל ממהורים לרגל חג הפורים,
תודה מראש לכל המגיבות.
אני הייתי שמחה שההורים שלי היו מציעים מעצמם לקחת את הילדים לשבת ולהשאיר אותנו לבד...
אחרי 19 שנה

• הוסף לסימניות
אני הייתי שמחה שההורים שלי היו מציעים מעצמם לקחת את הילדים לשבת ולהשאיר אותנו לבד...
אחרי 19 שנה
בפורים?
כי חיפשתי מתנה לפורים...
ואגב זה לא מתאים אצלינו לכל הזוגות (יש כאלו עם תינוק פיצי...)

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו פעם
סלייסר
מקל בלנדלר
מפה
מגבות
השנה כריות -מדובר על נשואים הרבה שנים
משחק לילדים

• הוסף לסימניות
אנחנו קיבלנו
משקל דיגטלי למטבח+כף מיוחדת לפיסול פירות

• הוסף לסימניות
שובר לארוחה זוגית.
מחזיק מעור לקופסאת גפרורים גדולה (לנרות שבת).

• הוסף לסימניות
אני מוכרת כלי טאפרוור ומכרתי מלא להורים שקנו לנשואים.
לדעתי זה מתנה מכבדת ומכובדת.

• הוסף לסימניות
לקבל את הלב-
כלומר - לא באופן פיזי חלילה, אלא את פעימותיו.
את הידיעה שקיימת - אבל אנחנו משתוקקים לשמוע "אנחנו אוהבים אותך ילדה שלי". במילים. בלי לשדר וקלישאות, אלא כך. בפשטות.
וזו המתנה הכי גדולה שיש, שכל אחד ישמח לקבל.

• הוסף לסימניות
לקבל את הלב-
כלומר - לא באופן פיזי חלילה, אלא את פעימותיו.
את הידיעה שקיימת - אבל אנחנו משתוקקים לשמוע "אנחנו אוהבים אותך ילדה שלי". במילים. בלי לשדר וקלישאות, אלא כך. בפשטות.
וזו המתנה הכי גדולה שיש, שכל אחד ישמח לקבל.
זו אמנות מיוחדת

• הוסף לסימניות
אצלנו אין משלוחי מנות לחמות, (אנחנו חמש כלות) וגם היא לא מביאה מעבר לנשיקה חמה...

הייתי שמחה לקבל סט מפנק של "ללין"

• הוסף לסימניות
מהרשימה שאנחנו קיבלנו:
תבניות אמריקאיות לחלות,
כלי התפחה של טפואר (היו שנים שקבלנו דברים אחרים של טפואר)
סט מצעים פליז
מוצרים של רב מגב
משקל מטבח
ועוד...

• הוסף לסימניות
זה התבניות האליפסיות? בשלושה גדלים?

איזה ? וממה את מרוצה?
כן זה התבניות האלפסיות, יש איזה 5 גדלים נראה לי, כל משפחה קיבלה 2 מהגודל המתאים לה.

רב מגב- כל אחד קיבל מה שרצה, היו כאלה שקבלו מגבים לשיש, היו כאלה שרצו מטאטה והיו כאלה שרצו יעה וכו'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה