מה הייתן עושות במקומי?

• הוסף לסימניות
ממש מיואשת!!!

אנחנו כבר בתחילת שנת לימודים חדשה, ואין לי איפה לשים את הילדים!
אני עובדת עד 4,
צריכה מעון או משפחתון, באזור שלי יש מעון אחד שאין בו מקום בכלל!
ואין שום משפחתון בכל הרדיוס הענק שלי!

מה עושים?
מטפלת חצי יום זה טירוף, כי בעלי יצטרך להוציא אותם, לטפל בהם (שזה לא בעיה) אבל, הוא חוזר לכולל במקסימום 3:30 ואני חוזרת ב4, איפה הם יהו חצי שעה למען ה'?

מי שמכירה מעון או משפחתון באזור: רוממה, גוש 80 ק. צאנז והסביבה ואפילו גאולה...
אשמח מאוד לעזרה!

• הוסף לסימניות
אין לי מה להציע...
אבל להשוואה - ברחוב שלי יש בכל בנין משפחתון.
ו4 מעונות ברדיוס של 5 ד' הליכה..

• הוסף לסימניות
איפה את גרה?

• הוסף לסימניות
שלוש ניחושים..
במודיעין עילית,
מכירה את התופעה מהימים שגרתי בירושלים.
הייתי צריכה ליסוע כדי להכניס את הילדים ולהוציא אותם מהמעון.. (שלא לדבר שעוד לפני שהם נולדו הייתי תופסת מקום)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל;1060568:
שלוש ניחושים..
במודיעין עילית,
מכירה את התופעה מהימים שגרתי בירושלים.
הייתי צריכה ליסוע כדי להכניס את הילדים ולהוציא אותם מהמעון.. (שלא לדבר שעוד לפני שהם נולדו הייתי תופסת מקום)

אולי שווה לעבור?
יש דירה באזור....:rolleyes:

• הוסף לסימניות
:)

• הוסף לסימניות
מטפלת/גנון עד 4 יעזור לך?

• הוסף לסימניות
אולי בגבעת שאול? (למשל קהתי) אני מכירה משפחתון עד 4. אני בטוחה שבגבעת שאול יש כמה משפחתונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nיה;1060576:
מטפלת/גנון עד 4 יעזור לך?

יעזור בוודאי, אני מבינה שזה לא דרך התמ"ת, אז כמובן תלוי במחיר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שחרית;1060583:
אולי בגבעת שאול? (למשל קהתי) אני מכירה משפחתון עד 4. אני בטוחה שבגבעת שאול יש כמה משפחתונים.

תודה, אבל זה רחוק מידי.

• הוסף לסימניות
יש ברחוב גשר החיים משפחתון שידוע לי שיש בו מקומות פנויים, דרך התמ"ת

באילו גילאים הילדים שלך?

• הוסף לסימניות
בן 10 חוד',
ובן שנתיים+4,

• הוסף לסימניות
ולמה את לא פונה למנהלת המשפחתונים באזורך?

מן הסתם יש עדין מקומות לשניהם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה