מידע שימושי מה היית מעדיפה. חדר הורים גדול או חדר ילדים גדול?

• הוסף לסימניות
חדר ילדים גדול (אגב גדול וקטן זה מושג יחסי...)

• הוסף לסימניות
ללא ספק חדר ילדים
אם את רוצה שחדר ההורים ישמש כחדר הורים בלבד ללא שימושים נוספים...

• הוסף לסימניות
לדעתי חדר ילדים,
במיוחד שריהוט של חדרי ילדים כולל: מיטה שבד"כ אמורה להיפתח... , ארון, ומכתביה,

• הוסף לסימניות
בעבר (הרחוק) כשהתלבטנו בשאלה הזו בחרנו דווקא את הגדול כחדר שינה,
בחדר שינה יש מינימום שתי מיטות בומבסטיות וארון מסיבי
בחדר ילדים אפשר להיעזר בפתרונות של מיטת קומתיים, כוורת תלויה, ועיצוב מעניין או אפילו מצועצע, שמטשטש את הגודל.

• הוסף לסימניות
וואי, היחידה שמעדיפה חדר שינה?
חדר ילדים לטעמי משמש רובו לשינה בלבד, המשחקים יותר בסלון/חצר/מרפסת
בכל מקרה הם אף פעם לא נשארים בתחום של חדר הילדים בלבד.
ואני מעדיפה חדר שינה גדול ומפנק.
אם מדובר על חדר ילדים אחד בלבד, וטכנית אין מקום למיטות - כמובן שצריך להגדיל אותו על חשבון חדרים אחרים.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לי בית גדול ממש
ולתינוק יש חדר נפרד צמוד אלי
עדיין מתלבטת אם זו היתה טעות לעשות את חדר השינה קטן
במיוחד שהיתה אופציה ליותר

• הוסף לסימניות
בעבר שהייתי צעירה לפני 20 שנה העדפתי חדר ילדים גדול
היום אני מתחרטת
הילדים לבסוף כמעט אף פעם לא שיחקו שם ולא הכינו שם ש.ב.( עשו זאת תמיד בסלון)
ואני נשארתי עם חדר שינה קטן ממש
אמר לי פעם מישהו חכם
הילדים לבסוף כל אחד ילך לבית משלו
אבל אתם ההורים תמיד תשארו פה
אז לא שלא יהיה לכם תנאים טובים כגי שיהיה לכם טוב ונעים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה