פורים מה הילדים שלכם שולחים משלוחי מנות בגילאי 11 בנים ובנות?

• הוסף לסימניות
בגיל הזה מה מקובל לשלוח לחברים (כיתה ו' בת"ת ובבי"ס )
משפחות אברכים סטנדרט ,

איזה מוצרים ובכמה כסף לכל חבר או חברה

• הוסף לסימניות
פחית/ בקבוק קטן.
מה שיש מבצע...
קונה עוד כל מיני חטיפים קטנים- ביסלי באגסי/ תן צ'אפ קטנטן וכאלו, סוכריות וכו' מה שיש מבצעים
וכל ילד שםמתוך המבחר פחית+ חטיף+ כמה סוכריות בשקית צלופן.
היו שנים שהיה מבצע על מעדנים מיני אז גם זה הצטרף לחגיגה.

• הוסף לסימניות
וכמה משלוחים אתם מאפשרים?
מחיר של פחית / בקבוק הוא אזור ה3 ש"ח במקרה הטוב + דוריטוס / צ'יטוס + כמה סוכריות..
5 ש"ח למשלוח * כמה משלוחים?

• הוסף לסימניות
וכמה משלוחים אתם מאפשרים?
מחיר של פחית / בקבוק הוא אזור ה3 ש"ח במקרה הטוב + דוריטוס / צ'יטוס + כמה סוכריות..
5 ש"ח למשלוח * כמה משלוחים?
אני נותנת להם להכין 8 כאלו מראש לכל אחד. ואת השאר אני עוזרת להם להרכיב במקום ממה שהם מקבלים. (לא רק כי חבל לי על הכסף. חבל לי על הבריאות שלהם שאוכלים את כל מה שהם מקבלים..)
מדובר על משלוחים שהם שולחים בפורים עצמו ולא על משלוחים בכיתות.
בכיתה מביאים 1 ועושים הגרלה- בד"כ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה