ההבדל פשוט - במכשיר כשר צורבים גירסה שאי אפשר להסיר אותה בלי מכשור מתקדם בעלות של עשרות אלפי שקלים, בדיוק כמו כל המכשירים הכשרים.אז מכל מה שהבנתי זה שמכשיר 215 בעיקרו הוא לא מכשיר כשר אך יש לו גרסה כשרה לגמרי בלי אפשרות פריצה (לא יודע לגב צריבת גירסה אך מדוע לצרוב ולא לקנות תומך בדיוק אותו דבר)
כל התיאורים שלך מתאימים דווקא לטלפון 'תומך כשר'בהצלחה עם העולם המשוגע של הטלפונים הכשרים...
למה סתם לקשקש, מדובר במכשיר "כשר" שאין בו שום אחת מהאפשרויות של ה"תומך כשר" והוא לא ניתן לפריצה כלל, נמכר עם חותמת מכל הצדדים.ב"ה שביטלו את הרפורמה - מי יודע כמה אנשים היו כבר בתהום...
עם כאלו היתרים וכזו קלות ראש...
(ניסיתי לחפש שקר במה שכתבתי ולא מצאתי)אולי מספיק עם השקרים?
התשובה היא לא נכון
מעניין שזה המוצר הראשון שאתה קונה X ומקבל Y ו-'בעצם זה אותו מוצר'
בעוד שבאמת רק ה-215 קיבל הכשר וה-225 לא!
בקיצור - הציבור יקרא ויבין לבד למי יש אינטרס להכשיל את הציבור ומי דובר אמת...
מצחיק, כמו שתקנה עוף ותגלה שהכשירו רק את הכנף
בקיצור, התיאוריה שלך ממש לא משכנעת...
עם כאלו 'עובדות' אי אפשר להתווכח...לכם לא!
א"כ הרשה לי לידע אותך ב215 אי אפשר לשים סים פרוץ ולגלושההבדל פשוט - במכשיר כשר צורבים גירסה שאי אפשר להסיר אותה בלי מכשור מתקדם בעלות של עשרות אלפי שקלים, בדיוק כמו כל המכשירים הכשרים.
בתומך כשר -
א. אפשר בקלות לפרוץ את הגירסה ולהתקין גירסה פרוצה
ב. אפשר להכניס סים טרף ולגלוש באינטרנט פרוץ
כל התיאורים שלך מתאימים דווקא לטלפון 'תומך כשר'
אנחנו גאים להיות 'משוגעים' ולהחזיק מכשיר כשר לכתחילה שנרכש בחנויות שבפיקוח ואין בו שמץ מהבעיות שהזכרת...
א"כ חזור בך בן אדםלמה סתם לקשקש, מדובר במכשיר "כשר" שאין בו שום אחת מהאפשרויות של ה"תומך כשר" והוא לא ניתן לפריצה כלל, נמכר עם חותמת מכל הצדדים.
נס שעכשיו יום כי אולי הייתי מאמין לך שלילה...עם כאלו 'עובדות' אי אפשר להתווכח...
215 לא מיוצר בתור 'כשר', ואין כמעט שום פלאפון שמיוצר כ'כשר'א"כ הרשה לי לידע אותך ב215 אי אפשר לשים סים פרוץ ולגלוש
א. כי המכשיר חסום לסים לא כשר
שוב אתה מתייחס למכשיר לאחר שהוכשר ע"י הוועדה ונחסםב. כי אין לו פונקציות של גלישה וא"א לפרוץ אותו למיטב ידיעתי
ולי יש כן מידע ברור - מכשור מתקדם צריך רק במקרה שבו הותקנה גירסה בצורה כזו שמונעת התקנות נוספותולגבי התקנת גרסה חדשה - מקורית אין לי מידע ברור אבל יתכן שצריך מכשור מתקדם כמש"כ @יוסי מחשבים
כתבת בדיוק את מה שכתבתי, לא ברור מה אתה רוצה...א"כ חזור בך בן אדם
נס שעכשיו יום כי אולי הייתי מאמין לך שלילה...
והוא אמר - - -כל התיאורים שלך מתאימים דווקא לטלפון 'תומך כשר'
ולכן אמרתי - - -בתומך כשר -
א. אפשר בקלות לפרוץ את הגירסה ולהתקין גירסה פרוצה
ב. אפשר להכניס סים טרף ולגלוש באינטרנט פרוץ
ולכן ... לא - - -א"כ הרשה לי לידע אותך ב215 אי אפשר לשים סים פרוץ ולגלוש
א. כי המכשיר חסום לסים לא כשר
ב. כי אין לו פונקציות של גלישה וא"א לפרוץ אותו למיטב ידיעתי
ולגבי התקנת גרסה חדשה - מקורית אין לי מידע ברור אבל יתכן שצריך מכשור מתקדם כמש"כ @יוסי מחשבים
העולה מכל הנ"לכתבת בדיוק את מה שכתבתי,
בלת'''קבס"ד
הייתי צריכה לקנות פלאפון חדש
ראיתי פרסומת של חנות עם משלוח עד הבית, הזמנתי מהם ( בטפשותי שילמתי באשראי)
הגיע לי הביתה אתמול בערב, אני מכניסה את הסים שלי והפלאפון לא מזהה אותו
אני מתקשרת לחנות אומר לי תכניסי בסים 2, התוצאה היתה זהה
אמר לי תקשי *#16# או משו בסגנון תקריאי לי את המספר, תקריאי לי את המספר מתחת לבטריה
ואז אומר יש בעיה בפלאפון שולח לך מחר( הערב) חדש
הערב אני מתקשרת לברר מה קורה, עונה לי מוכר אחר אומר לי אין מושג תתקשרי בבוקר לתמיכה טכנית
עניתי : זה דחוף לי ואמרו ששולחים אחר. אמר לא מה פתאום למה שישלחו
קצת צעקות וכו, אמר לי תביני שזה גזל במקום להתעסק במכירות אני אנסה לעזור לך
מתקשר למישו אחר, ההוא עונה תגיד לה שתבוא למעבדה
פה ממש כעסתי קניתי ממכם בשביל לקבל משלוח הביתה , פלאפון חדש ולא עובד ואתה אומר לי לבוא למעבדה
בערך טרק לי את הטלפון בפרצוף
1. מישו יודע אם יש דרך קלה לבטל את העיסקה בכרטיס אשראי ( הגיע לי מוצר תקול)?
2. רעיון אחר מה הייתם עושים?
3. אולי מישו יודע לעזור לי אם הכרטיס שלי של רמי לוי ומדובר בנוקיה 215 האם יש משו בהגדרות לשחק ( חוץ מלשים בסים 2)?
תודה לעונים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים