עזרה מה היתרון בבנק לאומי מול בנק הפועלים?

• הוסף לסימניות
יש לי 2 חשבונות ואני רוצה לסגור חשבון אחד
בנק לאומי יש בנקאי זמין תמיד, אבל האתר פחות נח לי, ואני לא עושה הרבה פעולות עם בנקאי...
בניוד חשבון בנק יש "עקוב אחרי"? (אם משהו יעביר לי כסף לחשבון שסגרתי זה יעבוא אוטומטית לחשבון אליו ניידתי?)

• הוסף לסימניות
יש לי 2 חשבונות ואני רוצה לסגור חשבון אחד
בנק לאומי יש בנקאי זמין תמיד, אבל האתר פחות נח לי, ואני לא עושה הרבה פעולות עם בנקאי...
בניוד חשבון בנק יש "עקוב אחרי"? (אם משהו יעביר לי כסף לחשבון שסגרתי זה יעבוא אוטומטית לחשבון אליו ניידתי?)
אפשר לעשות ניוד שזה בעצם עקוב אחרי לכל הפעילות.
אני עשיתי ממרכנתיל לפועלים, זה לשנתיים.

• הוסף לסימניות
ואיפה כל התנועות עוש הקודמות נשמרות?
אני צריכה לעשות להם שמירה ידית<?

• הוסף לסימניות
ואיפה כל התנועות עוש הקודמות נשמרות?
אני צריכה לעשות להם שמירה ידית<?
כדאי לשמור לפני. כי במרכנתיל איבדתי את הגישה לאתר אחרי הניוד
יתכן שבבנקים אחרים זה שונה.

• הוסף לסימניות
אני במעבר מפועלים ללאומי איבדתי את הגישה לאתר אך אפשר להוציא את כל הנתונים דרך פקיד ממני לא גבו על כל תשלום

• הוסף לסימניות
בלאומי אפשר לחסום כרטיס על מינוס כשלושת אלפים ולהעביר להוצאה לפועל ,ואין אם מי לדבר להחזיר את הכרטיס

גם שהיה יכול להיות לי מסגרת של הסכום הזה מהמשכורות בעבר רק לא היה

לא יודעת מה עם אחרים

הם מאוד קשוחים בחריגות הכי קטנות -אולי תלוי סניף אבל כך הסניף שלי -וגם הכללי

לא יודעת אם בסניף אחר היו מעבירים לגביה והוצאה לפועל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה