כללי מה הכיתוב בחשבונית מס

• הוסף לסימניות
אני מעונין לדעת מה צריך ליהיות כתוב בעסק מורשה, וכן בטופס הזמנות.
תודה

• הוסף לסימניות
שם עסק רחוב וטלפון, מס' עוסק מורשה,
ובנוסף מה שכדאי להכניס בפרטים בתוך החשבונית,
זה מס' עסוק מורשה או עוסק פטור של הלקוח,
כך הבנתי שזה חוק חדש ב- 2011, שצריך לרשום מס' עסק של הלקוח.

• הוסף לסימניות
ראיתי חשבוניות שכתוב שם לפני מע"מ - מס' צק וכו' זה חובה ?

וכן הרואה חשבון אמר לי שאני צריך שיהיה לי פנקס הזמנות, מה אני אמור לרשום שם ?

• הוסף לסימניות
דבר ראשון גם שהכנת חשבונית תשלח לרואה חשבון שלך לאישור.
אבל ברגע ואתה עוסק מורשה אתה כותב
ס"ה
מע"מ__%
סה"כ כולל מע"מ.
ובנוסף יש חילוק אם זה חשבוניתמס/קבלה, או רק חשבונית מס.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיים2;527860:
ראיתי חשבוניות שכתוב שם לפני מע"מ - מס' צק וכו' זה חובה ?

וכן הרואה חשבון אמר לי שאני צריך שיהיה לי פנקס הזמנות, מה אני אמור לרשום שם ?

אמצעי תשלום חייב להופיע בקבלה, חשבונית יכולה לשמש גם בתור קבלה עם נכתב בה "חשבונית מס / קבלה". אבל לא תמיד החשבונית היא גם קבלה.

לגבי הפנקס הזמנות חשוב מאוד לבדוק אצל הרו"ח, כי כל עוסק יש לו הוראות ניהול ספרים כשלעצמו. ולא כדאי להסתמך על בירורים סתמיים.

כמו"כ בחשבונית מס צריך שיהי' פירוט הסכום לפני מע"מ, וסה"כ כולל מע"מ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה