מגשי הפירות שאנחנו מוציאים , ברגע שהמזמין אומר שמיועד למשפחה ולא לאירוע,רק שימו לב:
אם קונים פירות - בגודל שנכנס למקרר סטנדרטי,
כמה כסף נחשב תקציב מכובד ?(יש תקציב מכובד לצורך כך)
והם עוד דיברו על פרחים "יפים שישמחו את האשה"החלום שלי כרגע:
קופסה על חלות ריחניות וטריות סלטים סלומון עם איזה רוטב עסיסי מרק עם קנידאלאך ואטריות עוף רך עם קוגל תפוא אפשר גם בקר שניצלים.. לקנוח אני רוצה סופלה וגלידה, אפשר גם עוגה משובחת
אני מפנטזת פה על רקע בית הפוך ובישולים שעוד לא החלו
יאלה מי רוצה לפנק אותי השבת??
תאמינו לי אם לשמח- עזבו שטויות, תביאו שבת קומפלט..
החלום שלי כרגע:
קופסה על חלות ריחניות וטריות סלטים סלומון עם איזה רוטב עסיסי מרק עם קנידאלאך ואטריות עוף רך עם קוגל תפוא אפשר גם בקר שניצלים.. לקנוח אני רוצה סופלה וגלידה, אפשר גם עוגה משובחת
אני מפנטזת פה על רקע בית הפוך ובישולים שעוד לא החלו
יאלה מי רוצה לפנק אותי השבת??
תאמינו לי אם לשמח- עזבו שטויות, תביאו שבת קומפלט..
מתכון??וגם עוגיות של רחל מאופקים
גם וגםלא הבנתי יש אומרים שנצלה עם עוגיות שוקולד ציפס ויש אומרים מעמולים?
והלכה כ?
תעדכן את @נביל אבו דביל - זה מידע שאסור לו לפספס.- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
- YouTube
Auf YouTube findest du die angesagtesten Videos und Tracks. Außerdem kannst du eigene Inhalte hochladen und mit Freunden oder gleich der ganzen Welt teilen.www.youtube.com
זה באמת מתכונים (פתוח בנטפרי ) מה יש להפסיד נראה באמת טעים
וואי וואי אם הייתי מחבל : היי תפוס לי הבית של רחל
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים