היא פתוחה לחדר הילדיםתודה רבה!
מאד חשוב לי שהסוכה תהיה 'פתוחה' לחדר
כי היא כ"כ קטנה ויש לה כניסה פיצית
לא יכנס שם כלום
מה נעשה בשטח הזה כל השנה?
שתהיה פתוחה לפחות ברובההיא פתוחה לחדר הילדים
(החלפתי בין החדרים)
או שהכוונה היא שהמרפסת תהיה חלק מהחדר לגמרי
אפשר, אם מוותרים על חצי חדר
ברשותך משהו קצת מקורי -- לשיקולכם -- יש עוד מה לחשוב ולשפרהיי
אודה מאד לנסיון ודעת המומחים
מצ"ב תוכנית
תודה גדולהברשותך משהו קצת מקורי -- לשיקולכם -- יש עוד מה לחשוב ולשפר
הערה מובנת -- לכן גם עשיתי 2 דלתות ומבואה --תודה גדולה
באמת כיוון שונה אבל ניצול יפה של הסוכה
אבל לא הגיוני מבחינתי שהכניסה לחדר שינה מאמצע הסלון
יפה!הערה מובנת -- לכן גם עשיתי 2 דלתות ומבואה --
אבל יש גם אופציה נוספת -- ככה הייתי עושה אם זה היה בית שלי
עם סוכה מתוך חדר ילדים כמו רב הסוכות בב"ב במקום בחדר הורים שזו בעיה
ונראה לי שלא השארתי למעצבת כל כך על מה לחשוב![]()
לא זכיתי לרוח הקדש לנחש שיש פיר מאחורי המטבחהמטבח ככה יוצא די חנוק כי האוורור רק לפיר
סליחה צודקתלא זכיתי לרוח הקדש לנחש שיש פיר מאחורי המטבח
לדעתי זה שווה.יפה!
תודה רבה על ההשקעה!
המטבח ככה יוצא די חנוק כי האוורור רק לפיר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים