כללי מה הכי חשוב?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל יעוצכם:
אני עוברת מהמסלול השמושי בנתיב למייל בלבד.
מה הכי חשוב להוריד לפני כדי שאוכל לעבוד ואני לא יתקע בכל רגע עם חסר בחומר?

תזכו למצוות!:)

• הוסף לסימניות
אין לכם מה ליעץ לי???

• הוסף לסימניות
את אמורה לדעת במה את משתמשת הכי הרבה ולמה תזדקקי. אם את לא יודעת- איך אנחנו נדע?:confused:
בהצלחה רבה!!

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין,
את עוזבת את המסלול שהיית בו עד עכשיו ונשארת רק עם מייל בלבד?
לא נראה לי שגרפיקאית יכולה להסתדר בלי איזה שהוא אתר תמונות אחד לפחות, וכן האתר של ג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צברית;776931:
לא הצלחתי להבין,
את עוזבת את המסלול שהיית בו עד עכשיו ונשארת רק עם מייל בלבד?
לא נראה לי שגרפיקאית יכולה להסתדר בלי איזה שהוא אתר תמונות אחד לפחות, וכן האתר של ג'מבו מייל.
אידאולוגיות קודמות.......

• הוסף לסימניות
שאי ברכה, עלי והצליחי.

• הוסף לסימניות
גם אם לא תחזיקי מעמד לאורך זמן, כל יום של ניתוק הוא רווח.
במצב שלנו היום שכמעט אי אפשר בלי, כל גדר וכל לחיצה פחות על קישור זה גם משהו. ונחשב לזכות.
בכולופן גמבו מייל, זהו צורך הכרחי כמו המייל.

• הוסף לסימניות
תודה על תגובותיכם המעודדות!!!

לכל מי שלא מבין איך אפשר-
כאשר עומדים על העקרונות לכל דבר יש פיתרון
ואני מתפללת שאכן אוכל להסתדר ולא אצטרך לחזור בי.

תודה לכולכם על העזרה ללא סוף,
תהיו חסרים לי....

שתצליחו בכל אשר תפנו-
ד ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה