- הוסף לסימניות
הגיוני, אבל העיתוי לא מוצלח.אולי כי הוא עזר שתהיה עסקה?
טבעי שירצה לראות מקרוב את פירות מעשיו.
הגיוני, אבל העיתוי לא מוצלח.אולי כי הוא עזר שתהיה עסקה?
טבעי שירצה לראות מקרוב את פירות מעשיו.
באמת סליחה שזה לא מסתדר לך.הגיוני, אבל העיתוי לא מוצלח.
מבצע מגן כחול 6: כל הפרטים על ביקור טראמפ בישראלאם נוחת ב9 שזה אומר ב3 אחה"צ השטח אמור להיות כבר נקי?
קרדיט להודעה המקורית:מבצע מגן כחול 6: כל הפרטים על ביקור טראמפ בישראל
נשיא ארה״ב דונלד טראמפ צפוי לנחות בישראל ביום שני בבוקר, במסגרת ביקור קצר שיימשך כ-4.5 שעות בלבד.
מבצע מגן כחול 6 הוא שם המבצע של משטרת ישראל לאבטחת הביקור הנשיאותי.
הנה הלו״ז המפורט:
אלפי שוטרים ולוחמי מג״ב יפעלו להבטחת הסדר הציבורי במהלך המבצע.
- 09:30 - נחיתה בישראל, קבלת פנים מצומצמת בנתב״ג
- טקס קצר בנתב״ג - נאומים מצומצמים של טראמפ, נשיא המדינה הרצוג וראש הממשלה נתניהו
- נסיעה לכנסת - פגישה עם ראש הממשלה ומשפחות החטופים.
טראמפ צפוי להיפגש עם המשפחות בלבד, ולא עם החטופים עצמם- לאחר מכן - נאום של נשיא ארה"ב ונשיא המדינה במליאת הכנסת
- 14:00 לערך - חזרה לנתב״ג והמראה חזרה לארה״ב
כביש 1 צפוי להיות סגור לכמה שעות, ונהגים מתבקשים להתעדכן.
חשוב: מדובר בלו״ז ראשוני. שינויים עדיין אפשריים ברגע האחרון, בשל אופי הביקור הדינמי והחטופים שעתידים להשתחרר בימים הקרובים.
מבצע מגן כחול 6: כל הפרטים על ביקור טראמפ בישראל
נשיא ארה״ב דונלד טראמפ צפוי לנחות בישראל ביום שני בבוקר, במסגרת ביקור קצר שיימשך כ-4.5 שעות בלבד.
מבצע מגן כחול 6 הוא שם המבצע של משטרת ישראל לאבטחת הביקור הנשיאותי.
הנה הלו״ז המפורט:
אלפי שוטרים ולוחמי מג״ב יפעלו להבטחת הסדר הציבורי במהלך המבצע.
- 09:30 - נחיתה בישראל, קבלת פנים מצומצמת בנתב״ג
- טקס קצר בנתב״ג - נאומים קצרים של טראמפ, נשיא המדינה הרצוג וראש הממשלה נתניהו
- נסיעה לכנסת - פגישה עם ראש הממשלה ומשפחות החטופים.
טראמפ צפוי להיפגש עם המשפחות בלבד, ולא עם החטופים עצמם- לאחר מכן - נאום של נשיא ארה"ב ונשיא המדינה במליאת הכנסת
- 14:00 לערך - חזרה לנתב״ג והמראה חזרה לארה״ב
כביש 1 צפוי להיות סגור לכמה שעות, ונהגים מתבקשים להתעדכן.
חשוב: מדובר בלו״ז ראשוני. שינויים עדיין אפשריים ברגע האחרון, בשל אופי הביקור הדינמי.
וואי וואי....באמת סליחה שזה לא מסתדר לך.
אולי שהחטופים ימתינו כמה ימים כדי לא להרוס לכם את תכניות החג.
מה הקשר??באמת סליחה שזה לא מסתדר לך.
סליחה, אבל זה מרגיז. קורים פה תהליכים היסטורים שרק מסובב כל הסיבות יכול לארגן.
תפתחו קצת את העיניים וצאו מהבועה של עצמיכם.
ולא, אני לא יודעת למה הוא מגיע ולמי זה טוב.
אבל דבר אחד ברור לי אנחנו לא יודעים אילו עוד אתגרים נכונו לנו. אנחנו יודעים עם מה התמודדנו בשנתיים האחרונות.
הקב"ה העלה את האיש הזה כנגד הרבה סיכויים ומה שבנתיים עשה האיש הזה לטובת עמ"י אף אחד לא יכול היה אפילו לדמין. כמה זה ישפיע על כל אחד ואחת מאיתנו. ובודאי על אחינו החטופים ה' ישמרם ויחזקם.
מסובב הסיבות החליט להעמיק את הקשר ונטע בו את הרצון להגיע לכאן מי בכלל רוצה להתערב ולמנוע את זה?
הבורא ברא את האנשים בצורה שהם אוהבים כבוד וזה לפעמים גורם להם לעשות דברים טוביםוואי וואי....
עכשיו אני מבין איזה נס שטראמפ,בסוף מגיע לביקור.....
כי אם לא היה מסתדר לו,החטופים לא היו משתחררים....
מסכימה עם כל מילה, הוצאתם לי את המילים מהפה,באמת סליחה שזה לא מסתדר לך.
אבל דבר אחד ברור לי אנחנו לא יודעים אילו עוד אתגרים נכונו לנו. אנחנו יודעים עם מה התמודדנו בשנתיים האחרונות.
הקב"ה העלה את האיש הזה כנגד הרבה סיכויים ומה שבנתיים עשה האיש הזה לטובת עמ"י אף אחד לא יכול היה אפילו לדמין. כמה זה ישפיע על כל אחד ואחת מאיתנו. ובודאי על אחינו החטופים ה' ישמרם ויחזקם.
מסובב הסיבות החליט להעמיק את הקשר ונטע בו את הרצון להגיע לכאן מי בכלל רוצה להתערב ולמנוע את זה?
ברביעי? בשום פנים ואופן..לא מתאים ללו''ז שלנו..מה הבעיה לבוא ברביעי.
סליחה????????לא אנוכי בכלל![]()
בזכות טרמפ נעשה העיסקה.לא הבנתי מה קשור הביקור לשחרור החטופים???
מדויק.באמת סליחה שזה לא מסתדר לך.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים