דרוש מידע מה הלחץ כשקבלן או יזם פשוט את הרגל, ויש ליווי בנקאי?

• הוסף לסימניות
מה הצרה הגדולה שיזם או קבלן פושט את הרגל ויש ליווי בנקאי לפי חוק המכר,
יש סיכון על הכסף ממש. או שזה פרוצדורה ועיכובים?
קראתי שהחודש שלוש קבלנים פשטו את הרגל בארץ, והולך ומתממש התחושה שרק
החברות הגדולות יחזיקו מעמד,
@עו"ד נתן רוזנבלט תספר לנו מאחורי הקלעים מה קורה לא בהמשך אלא אפילו כרגע, יש חברות שיוצאים בקרוב לפשיטת רגל?

• הוסף לסימניות
זה פרוצדורות ועיקובים מטורפים
שכמובן גם לא עומדים בזמנים (ואז ממשיכים לשלם שכירות וכד’)
נכון שאת הכסף שהשקיעו לא נזרק לפח אבל הוא לא מוסיף רווחים ואילו להפיך

• הוסף לסימניות
זה פרוצדורות ועיקובים מטורפים
שכמובן גם לא עומדים בזמנים (ואז ממשיכים לשלם שכירות וכד’)
נכון שאת הכסף שהשקיעו לא נזרק לפח אבל הוא לא מוסיף רווחים ואילו להפיך
ובמידה וזה נניח להשקעה, ולא משלמים שכירות, אז רק הזמן שנמשך?

• הוסף לסימניות
מה הצרה הגדולה שיזם או קבלן פושט את הרגל ויש ליווי בנקאי לפי חוק המכר,
יש סיכון על הכסף ממש. או שזה פרוצדורה ועיכובים?
קראתי שהחודש שלוש קבלנים פשטו את הרגל בארץ, והולך ומתממש התחושה שרק
החברות הגדולות יחזיקו מעמד,
@עו"ד נתן רוזנבלט תספר לנו מאחורי הקלעים מה קורה לא בהמשך אלא אפילו כרגע, יש חברות שיוצאים בקרוב לפשיטת רגל?
קורים דברים נוראים, כולל הליך דרקוני כנגד ידיד אישי שלי קבלן חרדי צדיק (אני מעיד עליו אישית) שנקלע לקשיים וזה כואב לי מאוד מאוד, אבל זה לא קשור ללקוחות שיקבלו את הדירות שלהם בכל מקרה.

• הוסף לסימניות
קורים דברים נוראים, כולל הליך דרקוני כנגד ידיד אישי שלי קבלן חרדי צדיק (אני מעיד עליו אישית) שנקלע לקשיים וזה כואב לי מאוד מאוד, אבל זה לא קשור ללקוחות שיקבלו את הדירות שלהם בכל מקרה.
לא התכוונתי למידע ספציפי על מישהו מסוים, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודעת.
אלא מידע כללי אם מרחרוחים פה ושם זה הולך למקום לא טוב מבחינת נפילות קבלנים,
האם כבר עכשיו יש כאלה שהם מתנדנדים?
ממש תודה.

• הוסף לסימניות
לא התכוונתי למידע ספציפי על מישהו מסוים, מהסיבה הפשוטה שאני לא יודעת.
אלא מידע כללי אם מרחרוחים פה ושם זה הולך למקום לא טוב מבחינת נפילות קבלנים,
האם כבר עכשיו יש כאלה שהם מתנדנדים?
ממש תודה.
אין אחריות קבלן בדר"כ, יש לפעמים תוספת מחיר, כי אין מספיק כסף לבנות ע"י קבלן אחר, עיכובים משמעותיים, הכי גרוע שמגלים שאין גם ליווי בנקאי וגם זה נוכלות.

• הוסף לסימניות
אין אחריות קבלן בדר"כ, יש לפעמים תוספת מחיר, כי אין מספיק כסף לבנות ע"י קבלן אחר, עיכובים משמעותיים, הכי גרוע שמגלים שאין גם ליווי בנקאי וגם זה נוכלות.
אף אחד לא מגלה פתאום שאין ערבות.
מי שקונה דירה בערבות משלם עם פנקס שוברים. איך דרך לעקוף את זה.

• הוסף לסימניות
בפנקס יש שוברים את מקבלת אותם מהקבלן ואיתם את מבצעת את התשלומים עבור הדירה ואת משלמת לבנק עצמו של הקבלן ולא לידיו של הקבלן ככה שבטוח יש ליווי בנקאי.
והשוברים ממש לא עולים כלום.
זה פשוט במקום לבצע ההעברות או לשלם במזומן ישירות לקבלן. את פשוט משלמת לבנק שמלווה.

• הוסף לסימניות
למה הכוונה דברים נוראים, כולל הליך דרקוני?
תוכל לפרט יותר?

• הוסף לסימניות
בפנקס יש שוברים את מקבלת אותם מהקבלן ואיתם את מבצעת את התשלומים עבור הדירה ואת משלמת לבנק עצמו של הקבלן ולא לידיו של הקבלן ככה שבטוח יש ליווי בנקאי.
והשוברים ממש לא עולים כלום.
זה פשוט במקום לבצע ההעברות או לשלם במזומן ישירות לקבלן. את פשוט משלמת לבנק שמלווה.
ואיך עובד ליווי בנקאי בתמ"א 38?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה