'מה הם מרקדין' סינגל וקליפ חדש שלי

• הוסף לסימניות
סינגל וקליפ חדש קצבי וסוחף, על מילותיו של רבי נחמן מברסלב:

"אנחנו דומין כמו מי שמנגן והעולם מרקדין.
ומי שאינו מבין ושומע את הניגון,
היא פליאה בעיניו:
מה הם רצים אחריו? ומה הם מרקדין?
כך היא פליאה אצל העולם:
על מה אתם רצים אחרי?"

מילים: חיי מוהר"ן קנ"ז
הפקה, שירה, עיבוד מוזיקלי ועריכת וידאו: דוד בארי
צילום השירה והנגינה: א. ונ. בארי
מיקס ומאסטרינג: גלעד פוטולסקי

לצפיה בקליפ

קובץ MP3 לשמיעה והורדה

פוסטר 1.jpg

• הוסף לסימניות
הסינגלים הקודמים, בדרך לאלבום מלא בעז"ה

• הוסף לסימניות
סינגל וקליפ חדש קצבי וסוחף, על מילותיו של רבי נחמן מברסלב:

"אנחנו דומין כמו מי שמנגן והעולם מרקדין.
ומי שאינו מבין ושומע את הניגון,
היא פליאה בעיניו:
מה הם רצים אחריו? ומה הם מרקדין?
כך היא פליאה אצל העולם:
על מה אתם רצים אחרי?"

מילים: חיי מוהר"ן קנ"ז
הפקה, שירה, עיבוד מוזיקלי ועריכת וידאו: דוד בארי
צילום השירה והנגינה: א. ונ. בארי
מיקס ומאסטרינג: גלעד פוטולסקי

לצפיה בקליפ

קובץ MP3 לשמיעה והורדה
צפה בקובץ המצורף 1229120
צפה בקובץ המצורף 1229118
רק תדע, זה אחלה הדגמה לסט של שמחה בונים שפיץ.

• הוסף לסימניות
רק תדע, זה אחלה הדגמה לסט של שמחה בונים שפיץ.
הכל בסדר איתו. (הוא לא ביקש קרדיט, רק המון כסף)

גם הפונט בפוסטר הוא של איתמר נתן. רשימת הקרדיטים עוד ארוכה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ממש אבל ממש לא! זה מקצבים ממש ישנים שלו, הסט שלו היום 8 רמות מעל
זה עם חלקים מהעדכון האחרון שקיבלתי, לפני כחצי שנה.
(גם חלק ישנים. אני אוהב אותם)

יש לו כבר יותר חדשים?
יש גם ל pa5x?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
כעת גם בספוטיפיי

וגם שאר השירים בערוץ

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה עם חלקים מהעדכון האחרון שקיבלתי, לפני כחצי שנה.
(גם חלק ישנים. אני אוהב אותם)

יש לו כבר יותר חדשים?
יש גם ל pa5x?
אין לpa5 וגם לא יהיה בזמן הקרוב כי אי אפשר לעבוד עליו,
המקצבים שאתה משתמש איתם פה זה סט שלו מלפני 3 - 4 שנים, אל תתפוס אותי על המילה, אני מאמין שלא קנית ממנו סט מלא ולכן אתה לא מקבל את הדברים החדשים, אותם הוא שומר רק ללקוחות הרציניים שלו, שגם הם לא מקבלים הכל אלא רק מה שיוסי שטענדיג משחרר

• הוסף לסימניות
אין לpa5 וגם לא יהיה בזמן הקרוב כי אי אפשר לעבוד עליו,
המקצבים שאתה משתמש איתם פה זה סט שלו מלפני 3 - 4 שנים, אל תתפוס אותי על המילה, אני מאמין שלא קנית ממנו סט מלא ולכן אתה לא מקבל את הדברים החדשים, אותם הוא שומר רק ללקוחות הרציניים שלו, שגם הם לא מקבלים הכל אלא רק מה שיוסי שטענדיג משחרר
הסיכום שלי איתו היה שאני מעוניין יותר במקצבים הבסיסיים עצמם, ופחות חשוב לי פתיחים אופנתיים לשירים מסויימים, שאחרי כמה חודשים מתחלפים ולא רלוונטיים.
כבר יש לי ממנו איזה 80-90 מקצבים. אני מעדכן פעם בשנה בערך, כל פעם עוד כמה אלפי שקלים.

• הוסף לסימניות
הסיכום שלי איתו היה שאני מעוניין יותר במקצבים הבסיסיים עצמם, ופחות חשוב לי פתיחים אופנתיים לשירים מסויימים, שאחרי כמה חודשים מתחלפים ולא רלוונטיים.
כבר יש לי ממנו איזה 80-90 מקצבים. אני מעדכן פעם בשנה בערך, כל פעם עוד כמה אלפי שקלים.
80 90?
לא זכור לי שהוא בנה כל כך הרבה, ואני מהלקוחות הראשונים שלו
אם יש לך את edm5 משם ומעלה זה מתחיל להיות מקצועי ברמה גבוהה, כל מה שהוא בנה לפני זה היה קצת מיושן ויבש (לטעמי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה