- הוסף לסימניות
מהיר אפילו מהיר מאודמה זה אומר?
מהיר או איטי??
בד''כ תוצאה כזו היא בחיבור קווי.
מהיר אפילו מהיר מאודמה זה אומר?
מהיר או איטי??
החיבור בהחלט קווי (עם כבל, כן?)מהיר אפילו מהיר מאוד
בד''כ תוצאה כזו היא בחיבור קווי.
ברור שבדיקה רצינית דורשת את שקלול כל הגורמים שציינת (ונכתבו ע''י כבר למעלה!)קצת חובבני כל המספרים
רצוי לציין
זמן בדיקה
סוג חיבור קוי או נט סטיק דור 3/4
שם ספק
איזור מגורים
בדיקת מהירות
לחיבור קווי זה גרוע מאוד.איך המהירות? גרוע? אני מעלה עכשיו דברים לג'מבו,זה קשור?
כן,אני שנים יודעת שהאינטרנט שלי לא משהו... אני ינסה שוב כזה יגמור לעלות...לחיבור קווי זה גרוע מאוד.
והעלאה לג'מבו משפיעה מאוד.
- המהירות תלויה גם במה שרכשתם (גודל חבילת הגלישה.)
תנסי לחבר את הנטסטיק לתקע של יו אס בי ושימי את זה בשקע במרפסת או ליד חלון. אצלי זה שיפר את המהירות בהרבה.אז מה אני אגיד על שלי קטסטרופלי!!!
משהו אולי יודע מה יכול להיות קשור??
יש לי נסטיק דור 4 שזה נראה לי עם ווי פיי אבל זה נמצא כל הזמן במחשב מחובר ביואסבי
אני לא יודע אני משלם על 100 גיגה וההורדה שלי באזור 4 מג"ב כמובן סטיק
זה לא נשמע מוגזם
בחיבור סלולרי המהירות לא קשורה לגודל החבילה.
מה המהירות שלך?זה אומר שהמהירות שלי טובה?
איטי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים