כללי מה המחיר בשוק להזמנת בר מצווה

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
קיבלתי הזמנה לעיצוב הזמנה לבר מצווה,
הקליינטית היא מכרה. אז לא נעים לי לקחת מחיר רגיל....
מה המחירים בשוק? וכמה אפשר להוזיל אותם?
תודה מראש--

• הוסף לסימניות
אני בעבר גם עשיתי למכרה לא כ"כ רציתי לקחת ממנה כסף אבל היא התעקשה לשלם ושילמה כרצונה 200 ש"ח.
אולי תעשי חיפוש כאן בפורום

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
יש למישהו עוד ניסיון/ידע נוסף?

• הוסף לסימניות
בגדול, אם אין דרישה מיוחדת בבתי הדפוס שמדפיסים הזמנות רגילות הם נותנים לך עיצוב חינם מתוך מאגר גדול שקיים.
ואם יש דרישה מיוחדת והם באו למישהו פרטי אז תלוי מה הדרישה ומה הרמה.

• הוסף לסימניות
הם לא מדפיסים את זה. הם שולחים את זה באימייל.
לכן רוצים עיצוב....
מאתיים נשמע מחיר סביר בשוק??? שמעתי את זה מכמה מקורות.

• הוסף לסימניות
הם לא מדפיסים את זה. הם שולחים את זה באימייל.
לכן רוצים עיצוב....
מאתיים נשמע מחיר סביר בשוק??? שמעתי את זה מכמה מקורות.
לדעתי מעט זול..
בד"כ זה אמור להתחיל מ400₪ לפני מה שאני הייתי לוקח מתי שהתחלתי לעבוד בזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה