דרוש מידע מה המחיר הממוצע של חבילה של 50 מסיכות פשוטות?

• הוסף לסימניות
כיום מחיר ממצוע זה 29.9 בכמה רשתות ראיתי

• הוסף לסימניות
ברמי לוי שמעתי 50 ב20!!

• הוסף לסימניות
באושר עד לפני 3 שבועות 50 מסכות ב29.90
במקס סטוק 39.90

• הוסף לסימניות
המחירים חוזרים לשפיות. יש לי חברה שבפורים לפני שנה קנתה לילדה שלה שהתחפשה לרופאה מסכה ב20 אגורות!

• הוסף לסימניות
יינות ביתן מוכרים 50 ב 29 ויש גם בבני ברק ברחוב חזון איש פינת האדמור מגור לא זוכר איך קוראים לחנות ב 29

• הוסף לסימניות
בכל החנויות באזור איצקוביץ בבני ברק מודעות ענקיות על 50 מסכות ב-20 ש"ח

• הוסף לסימניות
כדאי לפני שאתם מעמיסים שתבדקו מסיכה אחת, אני נתקלתי בגומי לוחץ, או ללא החוט ברזל באף, ועוד.

• הוסף לסימניות
במשנת יוסף מוכרים הכי בזול, לדעתי, לא עשיתי השוואת מחירים אבל תמיד המחירים שלהם זולים מאד!
כמדומני שבשבוע האחרון חב' מסיכות 50 יח' ב18! אם אני טועה תתקנו אותי, אין לי כח לבדוק באתר.

• הוסף לסימניות
ירידת המחירים מסמנת על זה שהמסיכות הולכות לצאת מהשוק ומחסלים סטוקים?
הלוואייייייייי.

• הוסף לסימניות
במשנת יוסף מוכרים הכי בזול, לדעתי, לא עשיתי השוואת מחירים אבל תמיד המחירים שלהם זולים מאד!
כמדומני שבשבוע האחרון חב' מסיכות 50 יח' ב18! אם אני טועה תתקנו אותי, אין לי כח לבדוק באתר.
נכון

• הוסף לסימניות
כמה חנויות ברבי עקיבא בני ברק:
50 מסכות ב-15

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה