WooCommerce מה המחיר המקובל לשעה של ניהול אתר ווקומרס ?

• הוסף לסימניות
היי,
מה המחיר המקובל לשעה של ניהול אתר ווקומרס ?
העבודה כוללת בעיקר הוספת מוצרים לאתר + לכתוב כותרת מוצר + תיאור מפורט +קישורים למוצרים מקושרים .
+ קידום SEO שכולל הזנת מילות מפתח , והכנסת קישורים פנימיים וחיצוניים .
( אני לא מקבלת את המלל הנדרש מהלקוח - אלא אני מחפשת את המוצר , ומזינה תכנים בהתאם )

מה המחיר המקובל לשעת עבודה ?

• הוסף לסימניות
אני חושב 250

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עם base44 אפשר לעשות את הכל בחצי זמן לטעמי,רק שאנשים לא יגלו את זה ואז נאבד את מקום העבודה שלנו,ובלי שום עזרה
יש לו אינטגרציה לוורדפרס?
לא חושבת שמקומות עבודה יאבדו, אלא אנשים ילמדו לעבוד מהר יותר עם AI.

• הוסף לסימניות
יש לו אינטגרציה לוורדפרס?
לא חושבת שמקומות עבודה יאבדו, אלא אנשים ילמדו לעבוד מהר יותר עם AI.
כרגע לא,אבל הוא בהתפחות לאינטגרציות רבות,
אני קצת חולק על הקביעה,כי אנשים שאתר פשוט יספק אותם,הם לא יפנו לאנשי מקצוע,בקיצור זה מורכב

• הוסף לסימניות
היי,
מה המחיר המקובל לשעה של ניהול אתר ווקומרס ?
העבודה כוללת בעיקר הוספת מוצרים לאתר + לכתוב כותרת מוצר + תיאור מפורט +קישורים למוצרים מקושרים .
+ קידום SEO שכולל הזנת מילות מפתח , והכנסת קישורים פנימיים וחיצוניים .
( אני לא מקבלת את המלל הנדרש מהלקוח - אלא אני מחפשת את המוצר , ומזינה תכנים בהתאם )

מה המחיר המקובל לשעת עבודה ?
זה תלוי את מי שוכרים.

הלקוח יכול לבחור לשכור לעצמו תלמידת סמינר, להביא לה את רשימת המוצרים, להסריט לה דוגמה איך מזינים אותם לאתר, ולשלם לה 60-70 ש"ח לשעה. וזה יהיה סכום מאוד יפה, בשביל תלמידת סמינר.

לחילופין, הוא יכול לשכור אותנו - בוני/מתכנתי אתרים שההכשרה שלהם יקרה הרבה יותר, ולשלם להם בהתאם, את הסכום השעתי שלהם.
את הסכום השעתי את קובעת. בוני אתרים יכולים לקחת איפשהו בין 150 ל300 ש"ח לשעה.
אני אישית לוקחת 250, ולא משנה אם מדובר בהזנת מוצרים שזאת עבודה טכנית שכל אחד יכול לעשות, או דיבוג רציני לאתר או כל דבר אחר.

בקיצור, אם הלקוח בוחר לקחת אותך, תיקחי לו את המחיר השעתי שלך.

• הוסף לסימניות
נשמע לי יקר מידי
התכוונתי כמובן לאיש מקצוע רציני עם נסיון.
אני בטוח שאפשר למצוא בני נוער קצת טכנולוגים או מתלמדים / מתחילים ביותר זול.
גם יתכן אם מדובר על פרוייקט גדול חבילה של הרבה שעות גם איש מקצוע יוכל לעשות מחיר אחר.

• הוסף לסימניות
זה תלוי את מי שוכרים.

הלקוח יכול לבחור לשכור לעצמו תלמידת סמינר, להביא לה את רשימת המוצרים, להסריט לה דוגמה איך מזינים אותם לאתר, ולשלם לה 60-70 ש"ח לשעה. וזה יהיה סכום מאוד יפה, בשביל תלמידת סמינר.

לחילופין, הוא יכול לשכור אותנו - בוני/מתכנתי אתרים שההכשרה שלהם יקרה הרבה יותר, ולשלם להם בהתאם, את הסכום השעתי שלהם.
את הסכום השעתי את קובעת. בוני אתרים יכולים לקחת איפשהו בין 150 ל300 ש"ח לשעה.
אני אישית לוקחת 250, ולא משנה אם מדובר בהזנת מוצרים שזאת עבודה טכנית שכל אחד יכול לעשות, או דיבוג רציני לאתר או כל דבר אחר.

בקיצור, אם הלקוח בוחר לקחת אותך, תיקחי לו את המחיר השעתי שלך.
מאיפה אתה מביא את זה שמשלמים 60-70 להזנת מוצרים? אתה יודע מהשטח?
זה לא בניית אתרים זה הזנת תוכן למוצרים

• הוסף לסימניות
זה לא קשור בכלל, אין טעם לתקוע AI בכל מקום
במקרה הזה AI יכול להקל קצת על כתיבת דפי מוצר /מאמרים לאתר
אבל כל תוכנת AI פשוטה יכולה לעשות את זה

• הוסף לסימניות
זה לא קשור בכלל, אין טעם לתקוע AI בכל מקום
לצערינו ה-AI נמצא בכל מקום, לא אנחנו דוחפים אותו אלא הוא נדחף לבד, ובעל כרחינו.
אני גם לא חובב AI מבחינת זה שהוא הולך לקחת לחלק ניכר מהאנשים את העבודה שלהם, אבל כנראה שלשם העולם צועד, ולכן כל בוני האתרים למיניהם ולסוגיהם, כנראה שתוך כמה שנים לקוחות פוטנציאליים שכיום הם פונים אלינו, יבנו את מה שהם רוצים ב-AI ואין מנוס.

• הוסף לסימניות
לצערינו ה-AI נמצא בכל מקום, לא אנחנו דוחפים אותו אלא הוא נדחף לבד, ובעל כרחינו.
אני גם לא חובב AI מבחינת זה שהוא הולך לקחת לחלק ניכר מהאנשים את העבודה שלהם, אבל כנראה שלשם העולם צועד, ולכן כל בוני האתרים למיניהם ולסוגיהם, כנראה שתוך כמה שנים לקוחות פוטנציאליים שכיום הם פונים אלינו, יבנו את מה שהם רוצים ב-AI ואין מנוס.
לתגובה של הנ"ל, לא היה שום קשר לאשכול, ואין טעם לתקוע את זה במקומות לא קשורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה