כללי מה המחיר לאלבום דגיטלי

• הוסף לסימניות
חבר ביקש ממני לשאול על מחיר של אלבום דגיטלי בת 10 עמודים
הציעו לו על הגרפקי 500 ש"ח
וההדפסה עוד 380 ש"ח
אין לו מושג במחירים על זה (גם לי אין)
זול? יקר?

• הוסף לסימניות
מחיר העיצוב נשמע הוגן מאד, כמובן תלוי ברמת העיצוב ומורכבותו.
לגבי מחיר ההדפסה קשה לומר, תלוי איזו הדפסה, איכות וגודל.

• הוסף לסימניות
א. כנראה מדובר על 10 דף-כלומר 10 דאבלים פתוחים (ולא 10 עמ' שזה 5 דף)
ב. אם זה אכן 10 דף:
הדפסה: נשמע הגיוני יחסית למחירים (נדמה לי שיש גם זולים יותר אבל לא בהרבה, אין לי מספיק נסיון עם הדפסה)
עיצוב: אם מדובר בעיצוב אישי ממש, אז מחיר יחסית מאד זול: זה 50 ש"ח לדף...
אם מדובר על אלבום תבנית: בעיני זה מחיר סביר מאד...
אם יבצע חיפוש פה בפורום, על נושא "תמחור אלבומים" הוא יוכל גם למצא, כנראה, את אלו שמוכנות לעשות את זה ב-5 :eek: ש"ח (או 10... החצופות היקרניות...! ;) ) לדף... :mad:
ואני אישית לא ממליצה שינסה לחפש אותן, כי אני לא יודעת איזו איכות עבודה אפשר להפיק תמורת כאלו מחירים......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה