מה המחיר לארונות מטבח מהסטנדרט ועד....

• הוסף לסימניות
שאלה שנורא קשה לענות עליה.
תלוי.
אפשר לומר שמטבח כולל שיש, כיורים וארונות אמור לעלות בין 20 אש"ח ל150 אש"ח.
שזה טווח רחב מאד.
זה תלוי בגודל, בחלוקה, בחומרים, בנגר, בפרזול, ובעוד המון דברים.
שים לב, אני מדברת על מחיר כולל שיש וכיורים.
(נטו נגרות בוא נגיד שזה בין 15 ל75 משהו כזה)

אני יכולה לומר שרוב האנשים שאני מכירה ומתעסקת איתם עושים משהו בין 45 אש"ח ל85 אש"ח. (מחיר כולל שיש וכיורים)

אני מדברת על מטבח לדירה לא ליחידה או משרד.

• הוסף לסימניות
מה המחירים המקובלים אצל המומלצים למטר +מגירות בלום?
רוב הנגרים היום לא עובדים לפי מטר אלא לפי יחידות מגירות / קלאפות.
צריך תכנית (פריסה) ואח"כ לקבל הצעות מחיר מנגרים על התכנית הזו.

• הוסף לסימניות
נגרות זה לפי מטר רץ
והפירזול זה לפי יחידה
מחיר משתנה לפי חברה ולפי רמת הגימור שרוצה במיגרה

• הוסף לסימניות
נגרות זה לפי מטר רץ
והפירזול זה לפי יחידה
מחיר משתנה לפי חברה ולפי רמת הגימור שרוצה במיגרה
הנגרים שאני עובדת איתם לא עובדים בכלל לפי מטר רץ.
(והיום הרוב ככה)
עובדים לפי תכנית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה