הדירה היא שלי ואני לא שוכרת אותה, כך שאין לי מושג כמה לוקחים על דירה כזו בהשכרה חודשית...מגיבה מניסיוני כמשכירה, יתכן שינקבו במחירים גבוהים או נמוכים יותר:
כמה עולה שכירות חודשית של דירה שנתוניה מקבילים לדירתך?
זה בערך המחיר להשכרה לשבועיים עבור נופשים.
פרטתי קודם מה מכילה הדירה, אפשר לציין עוד משהו.... שאני מטיפוסי מאד מסודרת ונקיה וכך גם משאירה את הדירה.... (אני עובדת קשה ע"מ לפנות להם מקום בארונות ומסדרת הכל ע"מ שיהיה להם הכי נח!)מאד תלוי ברמה הדירה ,במיקום, במספר המיטות
ולמה בעצם זה משמש אותם -לשהות במרכז בקרבת מקום למישהו או באמת סוג של נופש
לפני שנתיים השכרתי לשבוע גם למשפחה מחו"ל עם נתונים דומים (ואז חדר ילדים עדין לא היה ממוזג) ולקחתי לפי 100$ ללילה, השאלה שלי היא- אם לוקחים ליותר זמן המחיר יורד או לא?המחיר שציינת נראה לי סביר.
לפני שנתיים השכרתי לשבוע גם למשפחה מחו"ל עם נתונים דומים (ואז חדר ילדים עדין לא היה ממוזג) ולקחתי לפי 100$ ללילה, השאלה שלי היא- אם לוקחים ליותר זמן המחיר יורד או לא?
אני אסביר עוד משהו, אני מאד רוצה להשכיר להם את הדירה עם כל הטרחה שמסביב, ואני לא רוצה שיסרבו רק בגלל המחיר... לכן חשוב לי לתת להם מחיר שלא יסרבו אבל שלא יעשקו אותי...לי למשל יש דירה במיקום פצצה לנופש
אבל לפנות אותה דורש ממני הרבה
חוץ מקיון אני צריכה להתנחל על ההורים שלי שבוע , להפסיד שעות עבודה , נסיעות של שעתיים כל צד וכו
בקיצור -כדאי לבדוק את השכר מול הטרחה וכך להגיע למחיר ששוה לך כל הסיפור
מאיפה את?מאה דולר ליום לשבע נפשות זה מחיר בסיסי, לענ"ד (ואני לא מהיקרניות בשוק).
אני מסכימה איתך!מאה דולר ליום לשבע נפשות זה מחיר בסיסי, לענ"ד (ואני לא מהיקרניות בשוק).
מאיפה את?
השאלה היא באיזה אזור, נראה לי שהאזור גם כן משנה, לא?מהכפר שלך (:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים