ממה שהבנתי הנתונים מתקבלים כל 30 לחודש על החודש שהיהליועצי המשכנתאות, אשמח לדעת מה אפשר לעשות כשאני לפני הוצאת משכנתא, ובדיוק החודש פעם ראשונה בהסטוריה שקרה לי שהוראת קבע לא כובדה [אגב לא באשמתי, הבאתי למישהו כסף מזומן שיעשה לי העברה, והוא לא עשה את זה, אבל את הבנק זה לא מעניין, תכלס לא היה כיסוי]
זה קרה ב-20/11 וכנראה עדיין לא דווח מהבנק לאוספי נתוני האשראי
האם יש מה לעשות כדי שלא ייפגע לי הדירוג [נסיתי לדבר עם הבנק, והם טענו שרק כשזה טעות הבנק הם מתקנים], מה עושים כרגע??? וכמה זה יכול באמת לפגוע חלילה
ברור.אבל בקייצר נראה לך שאוכל להתחיל עכשיו בתהליך הוצאת משכנתא עד 45 יום מהיום למרות שאיני עומד בקריטריון החדש
למעשה היה כאן הוראת קבע שלא כובדה כי לא היה כיסוי, לכאורה מה יעזור שעכשיו זה כן יכובד?ממה שהבנתי הנתונים מתקבלים כל 30 לחודש על החודש שהיה
אם תבקשו מהבנק לחייב שוב זה לא ייקרא פיגור
כי רק בסוף החודש משודר המצבלמעשה היה כאן הוראת קבע שלא כובדה כי לא היה כיסוי, לכאורה מה יעזור שעכשיו זה כן יכובד?
אבל זה כנראה רק בפיגור של תשלום לבנק או חריגה בחשבון, אבל כשיש הוראת קבע שלא מכובדת עקב אכ"מ, לכאורה סוף סוף היה כאן אי כיבוד הו"קכי רק בסוף החודש משודר המצב
ואם זה יכובד היום
בסוף חודש ישודר כאילו כובד
אולי כדאי לבדוק עם הבנק
זו תשובת הצאט
אחד ההוראות היא שדיווח של “פיגור” מתבצע כאשר התקיימו שלושה תנאים: החריגה בריבית/תשלום, נמשך יותר מ-30 ימים, והסכום יותר מ-200 ש״ח.
כרגע החלק של הפריים הוא 370000 ש"ח, וזה פריים + 0.5, הגשתי בקשה למיחזור והציעו לי לשים 200000 בפריים - 0.6 ו170000 במל"צ של שנתים וחצי 4.6אם תצטרך עזרה תפנה ונשתדל לעזור בע"ה
במחזור פנימי-המל"צ טוב והפריים ניתן לקבל טוב יותרכרגע החלק של הפריים הוא 370000 ש"ח, וזה פריים + 0.5, הגשתי בקשה למיחזור והציעו לי לשים 200000 בפריים - 0.6 ו170000 במל"צ של שנתים וחצי 4.6
האם זו הצעה טובה?
עוגן אג"ח+ מרווח שנקבע עכשיו לכל תקופת המשכנתא, וכל שנתיים וחצי נעשה חישוב מחדש של העוגן מה שיכול לשנות את הריביתאשמח שמישהו יסביר לבור כמוני מה הכוונה מל"צ של שנתיים וחצי..
תודה רבהבמחזור פנימי-המל"צ טוב והפריים ניתן לקבל טוב יותר
במחזור חיצוני- ניתן לקבל טוב יותר
-0.9עד כמה אפשר לקבל בפריים?
כמובן בטיב הלקוח והנתונים של שאר המסלולים אותם אתה לא ממחזר, ובמיקוח.ובמה זה תלוי?
השאלה הזו נחקרה רבות בפורום זה. יש שדורשים לכאן ויש לכאן.וגם אשמח לדעת האם החלוקה הזו בין הפריים למל"צ היא חלוקה טובה?
במקסימום תעשה מיחזור למשכנתא עוד תקופההדאגה שלא תהיה ריבית יותר גבוהה, ולמי אפשר לפנות למחיקת הדבר השליליים מהדירוג?
מחזור משכנתא חיצוני זה תיק רגיל לכל דבר מבחינת העבודה של היועץ.תכלס מה המחירים למחזור משכנתא?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים