כללי מה המחיר לעיצוב לוגו? דחוף! תודה!

• הוסף לסימניות
כמה בערך לוקחים לעיצוב לוגו חדש (מחודש) (לבית ספר)?
זה די דחוף, תענו לי מהר אם אפשר. טוב?
טנקס!

• הוסף לסימניות
קצת קשה לענות לך מבלי לדעת מה הניסיון והיכולות שלך.
זה לוגו ראשון? עשירי?

אין מחיר אחיד, המחיר משתנה לפי יכולות, ניסיון ופרטמטרים נוספים.

• הוסף לסימניות
תתחלי מ350. השאלה מה הניסיון שלך? כמהלוגוים מוצלחים כבר עשית? וכמה את מחזיקה מעצמך?

• הוסף לסימניות
זה לא ממש לוגו ראשון, אבל לא עשירי. (גם אם לא ממש לוגואים, - ברעיון עשיתי כמה וכמה דברם)
חושבת שיש לי עבודות יפות ושיקבלו מה שהם רוצים. בהחלט.
אז כמה? 350 זה מינימום? אפשר יותר? או שרק אם יש לי נסיון מפוצץ?

• הוסף לסימניות
אם זה לא לוגו ראשון, תתבססי על איך שתמחרת את הקודמים ותוסיפי מעט.

• הוסף לסימניות
זה היה מזמן, ואני לא זוכרת.
חוץ מזה נראה לי שלקחתי די גרושים, כי לא בדיוק ידעתי מחיר, זה אני כן זוכרת.
ועכשיו ממש לא מתחשק לי. אם אני יכולה לקבל, אשמח על כל גרוש. לכן אני שואלת.
תודה על המענים!

• הוסף לסימניות
יש למישהו עוד חוות דעת או מחיר יותר מוגדר?
סליחה על הטרטור

• הוסף לסימניות
ממחירון פרוג:
סמל למוסד- 700
שדרוג סמל קיים-400

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה