לא תלוי בוותק, ובטח לא במקום המגורים, מי המתחרים שלך זה גם לא משנה, ואם אתה ילד בן 9 שקם בבוקר ומצליח לעשות לוגו כמו אלו ▼ אז זה לא ממש משנה אם עשית עד היום עבודות כאלו או לא.נכתב ע"י sm05276;1328658:המילה הכי שחוקה:
תלוי.
תלוי בוותק, תלוי במקום מגורים, תלוי אם עשית עד היום עבודות מיתוג, תלוי מי המתחרים שלך וכו'.
אם תתני פרטים מדויקים יותר יהיה אפשר לכוון אותך יותר.
נכתב ע"י ונתנו10;1328991:לא תלוי בוותק, ובטח לא במקום המגורים, מי המתחרים שלך זה גם לא משנה, ואם אתה ילד בן 9 שקם בבוקר ומצליח לעשות לוגו כמו אלו ▼ אז זה לא ממש משנה אם עשית עד היום עבודות כאלו או לא.
אז במה זה כן תלוי? באיכות העבודה שלך.
צפה בקובץ המצורף 202915
נכתב ע"י sarit_f;1329094:הרשו לי רק לחלוק על הפריפריה.
מעצבת גרפית היא לא חנות
ולא משנה איפה היא גרה. נקודה.
כי היא גם יכול לייצא עבודות לחו"ל
ואולי בעתיד גם לירח..
ככה שאני לא יכולה לסבול, במחילה, את התירוץ של "פריפריה".
לאף אחד לא אמור לשנות איפה את גרה, אלא נטו עד כמה העבודה שלך מקצועית. זה הכל.
נכתב ע"י sm05276;1329097:צודקת,
אז בואי אדייק לך. לא משנה איפה המעצבת גרה אלא איפה העסק קיים.
עסק בקרית גת לא ישקיע בלוגו כ"כ כמו עסק בב"ב בדר"כ.
נכתב ע"י Art Studio;1329136:לא מסכימה עם התזה.
עסק לא נפתח רק לאותו זמן ולאותו מקום. עסק מעוניין להתפתח. משום כך ברור שאם רק יש לו תקציב - הוא מעוניין להשקיע בכל ענף הפרסום כולל מיתוג ואסטרטגיה.
נכתב ע"י סימולציה;1329396:חולקת.
אני גרה בפריפריה.
בעלי העסקים לא מוכנים בשום אופן לשלם הרבה על פרסומות למשל.
הם אומרים לי: פרסום בעלון השכונתי + גרפיקה עולה לי 150, למה שאשלם לך יותר?
בין אם הם צודקים ובין אם הם לא צודקים 0 אם אני ישאיר את המחירים כמו שלוקחים במרכז, אז אני יוכל לספר שאני מקבלת הרבה על עבודות גרפיקה, אבל פשוט אף אחד לא יפנה אלי. זה הכל.
נכתב ע"י Art Studio;1329481:אולי תלוי באילו בתי דפוס.
בתי הדפוס שאני מכירה, ואני מכירה, לוקחים כסף על גרפיקה. מתחיל מ-120 ש"ח לשעה, ומעלה.
אוכל לתת שמות באישי למי שחולק על כך.
מה זה משנה איפה גרים היום?נכתב ע"י סימולציה;1329396:חולקת.
אני גרה בפריפריה.
בעלי העסקים לא מוכנים בשום אופן לשלם הרבה על פרסומות למשל.
הם אומרים לי: פרסום בעלון השכונתי + גרפיקה עולה לי 150, למה שאשלם לך יותר?
בין אם הם צודקים ובין אם הם לא צודקים 0 אם אני ישאיר את המחירים כמו שלוקחים במרכז, אז אני יוכל לספר שאני מקבלת הרבה על עבודות גרפיקה, אבל פשוט אף אחד לא יפנה אלי. זה הכל.
נכתב ע"י ניצוצות;1328616:מה המחיר שאפשר לבקש על בנית לוגו ועל עיצוב כרטיס ביקור?
תודה מראש
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1329535:מיליארד דולר. או כל סכום מתחת לזה, שתסכימי להתפשר עליו.
סתם לידע כללי, פרויקט המיתוג היקר ביותר בעולם היה לחברת סימנטק - אחת מחברות התוכנה הגדולות בעולם (המוכרת לנו ממוצר האנטי וירוס הפופולרי "נורטון"), ועלות המיתוג נאמדת בלמעלה ממליארד דולר. למי שמתעקש לקרא מספרים: 1,280,000,000.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים