יהודה בן אריה
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אני מצאתי מטפלת בבני ברק 1000 שח עד 1.20 כולל יום שיש עד 11.30
זה נראה לכם סביר?
זה נראה לכם סביר?
אם זה לא הרבה ילדים זה נשמע לי סביר מאד, בפרט שאין כמעט מטפלות שעובדות בימי שישי.אני מצאתי מטפלת בבני ברק 1000 שח עד 1.20 כולל יום שיש עד 11.30
זה נראה לכם סביר?
גם בצפון. א-ה עד 13:15בערך בין 1100 ל-1400 (לא כולל שישי, חופשי בית יעקב)ואוו
באשדוד לוקחים 1200 עד ארבע
נראלי עד אחד זה 800
איזה מחירים מטורפים יש בירושלים ובני ברק! מה נסגר?
איזה אזור?אני מצאתי מטפלת בבני ברק 1000 שח עד 1.20 כולל יום שיש עד 11.30
זה נראה לכם סביר?
אבן גבירולאיזה אזור?
לי היתה השנה מטפלת באבן שפרוט ליד אבן גבירול 800 ש"ח עד 13:30אבן גבירול
לפי בתי הספר והגניםסליחה על הבורות...
מה זה אומר חופשות של בית יעקב?
זה כולל יום שישי?לי היתה השנה מטפלת באבן שפרוט ליד אבן גבירול 800 ש"ח עד 13:30
כלומר יולי אוגוסט - חופש?לפי בתי הספר והגנים
מר"ח אב עד ר"ח אלול חופשכלומר יולי אוגוסט - חופש?
זה מקובל גם לגילאים של כמה חודשים?
לאיזה גילאים יש חופשות של בית יעקב?מר"ח אב עד ר"ח אלול חופש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים