מה המחיר שמתחילים לוקחים??

• הוסף לסימניות
אני עוסקת בנושא הציור במגוון תחומים( תפאורות, פוסטרים, קירות...)ואיירתי גם ספרים קודם(בשחור לבן -ידני), עכשיו פנו אלי הוצאת ספרים מסוימת ורוצה שאני יצייר לספר ילדים צבעוני.
בתחילה נושא הכסף לא היה ברור, אך אמרתי להם כמה קיבלתי על הספרים הקודמים-20 על חצי A4 לא צבוע, וכבר חשבתי שהם יעשו מחיר הגיוני יחסית לעבודה שהם מבקשים עכשיו ,ועשיתי לבנתיים 2 ציורים.
ועכשיו בשביל לסגור סופית את עניין התשלום דיברתי איתם והם אמרו שבגלל שאני סטאז'רית והם עובדים עם עוד סטאז'ריות הם משלמים להם 20 ל-A4 צבוע.
הייתי מופתעת כי לא חשבתי בכלל על כיוון כזה...יחסית למחירים שהייתי מקבלת עד עכשיו ועוד יותר-יחסית להשקעה שלי- שהיא ידנית..חשבתי לפחות 150, 100 ל-A4 צבוע.
אבל הם אמרו לי שככה זה בשוק וככה גם הציירים הגדולים התחילו, ושאני לא יצפה להרבה כי המחירים בשוק לא גבוהים בכלל, גם לא לותיקים יותר.
ולבסוף הם הסכימו להתפשר איתי על 50- ואני צריכה להחליט אם אני ממשיכה.
אז בגלל שאין לי מושגים כלל במחירים שבשוק אני לא יודעת אם זה ככה באמת ,או שזה רק סחטנות.
ויש לי עוד כמה עבודות אחרות-אז אני לא יודעת אם שווה לי להמשיך ולהתאמץ בשביל הספר ובשביל הפירסום ,או לעזוב את זה כי זה לוקח לי הרבה זמן, ואם אני מפסיקה איתם -מה לעשות עם הציורים שכבר ציירתי-וכמה לבקש עליהם?
וכמה אתם קיבלתם בתור התחלה??
בבקשה אם אפשר לענות מהר כי הם מחכים לתשובה ממני.
תודה!!
*מצורפים פה שני הציורים הראשונים.(A4 כפול 2 כל אחד)

קבצים מצורפים

• IMG_0471.JPG
    2.8 MB · צפיות: 107
  • P1040952.JPG
    3.4 MB · צפיות: 83
  • הוסף לסימניות
לא שמעתי טוב את המחיר..
20 ל A4 ????????????
דולר או שקל?

• הוסף לסימניות
שקל......

• הוסף לסימניות
כלמר 40 שקל לכאלה ציורים??????בטוח שהבנתי נכון???????

• הוסף לסימניות
א. הציורים שלך בכלל לא נראים של מתחילה.
ב. 20 לחצי A4 מחיר הזוי!!! גם בשחור לבן.

תחשבי במונחים של זמן. כמה זמן עבדת על זה? וכמה הרווחת לשעה?
ציירת טובה לא צריכה לעבוד קשה על הפרסום.
פשוט תמשיכי להעלות לפרוג משלל יצירותייך. :)

• הוסף לסימניות
גם אם ישלמו 50 יורו הם נצלנים ואת, לא נעים להגיד....טיפה פראיירית :rolleyes:

תחשבי כמה שעות כל ציור ותחלקי בסכום....את ממש בבעיה!!

• הוסף לסימניות
גם 20 דולר זה הזוי בכל קנה מידה!
אני לא יכולה לסבול את הסחטנות הזאת.
הציורים שלך יפים ומיוחדים מאוד מאוד.
תעשי חישוב כמה יוצא לך לשעה עם 20. לעבוד בחינם...
תעשי בייביסיטר תרויחי יותר..

• הוסף לסימניות
דרך אגב שכחתי לציין קודם
ציורים מהממים
זה רק צבעי קרש?
או שאת משתמשת גם במכחול עם מים?
ואחר כך זה לא עובר שום עבוד במחשב??

• הוסף לסימניות
כל התאוריה אודות המצב בשוק (שאמנם לא במצב מרנין ביותר) עדיין לא אומר שאת צריכה לעבוד במחיר דולר לשעה.
בכ"א על הספרונים הראשונים שלי ביקשתי סביבות מאתיים לעמוד a4.
הציירים הגדולים ברור שהתחילו בלא פחות מכך, והיום השמים הם הגבול מבחינתם.

עצם הדבר שהם מנפנפים עם העובדה השקרית כביכול זה המצב, זו חלק מחוצפתם הגדולה. (על החלק השני- אין צורך להרחיב)

• הוסף לסימניות
הם מסכימים להתפשר על 50 שקל....
שווה להמשיך איתם רק בשביל הפירסום??

• הוסף לסימניות
זה צבעי קרש שנמרחים מעט במים (אקוירל- נראה לי..)
וזה לא עבר שום עיבוד מחשב אחר כך-ידני לגמרי!
אז כדאי לי לעשות את זה בשביל הפירסום עכשיו ,או שלא שווה להשקיע בזה ?? הם מחכים לתשובה ממני..

• הוסף לסימניות
יעל - לדעתי הם עושים לך טובה שהם מפרסמים את הציורים שלך.
את צריכה לשלם להם על הזכות שהם נותנים לך במה.

וברצינות, המחיר שבו תתחילי יקבע את המחירים שלך לאורך כל הדרך. תתחילי נמוך, תמשיכי לדשדש שם.
הציורים שלך מקסימים. קחי על A4 כזה 300 ש"ח ועל כפולה 400 ש"ח.
אל תתפשרי אפילו במחיר הפסד העבודה הנוכחית.

• הוסף לסימניות
יעל קלודין, מצאת לך זמן לפתוח אשכול בנושא כספי שעתיים לפני שבת, אנשים יעזבו את ההכנות לשבת רק בשביל להסביר לך כמה מנצלים אותך....וזה יהיה על המצפון שלך....:):):)
אשכול כזה פותחים במוצ"ש כאשר הבית מסודר והילדים במיטה...
בהצלחה - הציורים נהדרים ושווים...

שבת שלום

• הוסף לסימניות
שוד לאור יום! מחיר ממש לא שווה

• הוסף לסימניות
גם חמישים זה בושה להציע! צריך לברוח מהאנשים האלה, לכל עבודה יש מחיר ודם אם מתפשרים קצת בהתחלה יש גבול כי אחר כך זה מוציא את כל החשק, דרך אגב הציורים מהממים ואולי כדאי לעבור ללוח גרפי, זה יותר פשוט פיזית ונפשית... אי אפשר להציע לשוק הדיגיטלי ציורים ידניים זה שתי עולמות חבל על נשמה שאת שופכת על זה לא ידעו להעריך... בהצלחה!

• הוסף לסימניות
המחיר שמציעים לך הוא בהחלט נמוך מידי. ואם יש לך עבודות אחרות אז באמת כדאי לשקול את כדאיות העסקה(:
[לעיתים כן כדאי למרות מחיר נמוך לקחת עבודה מסוימת, כי עצם העבודה עצמה זו כבר היתקדמות ושיפור לצייר. כך הוא רוכש עוד שיפשוף ועוד ניסיון.]
בכל אופן לגבי הציורים שהעלית- ניכר בהם שצוירו עם הרבה סבלנות והשקעה
כדאי לשים לב לחיתוך האמצעי ולהרחיק ממנו יותר דברים חשובים שחבל שיחתכו או יעוותו.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
הציורים יפהפיים ומיוחדייייייייייייים
בשום פנים ואופן לא לקחת כזה מחיר, זה מזעזע!!!!!
בושה, בושה!

• הוסף לסימניות
הצביעה שלך מלאת חיים והשראה, פשוט מדהים!!
אני מצטרפת לדעה שמה שהם מציעים לך - זה לא מחיר של מתחילה זה פשוט חינם..
(אבל אולי אם תהיה להם חשיפה גדולה, ובציבור שאת מעונינת שיכירו את הציורים שלך- את מרוויחה פרסומת.)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....