כללי מה המייל וסיסמא של פרוג?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לעשות חיפוש ולא קבלתי מענה
תודה לעונים!

• הוסף לסימניות
עדיין משתמשים בזה??

• הוסף לסימניות
טל: 072-2201433
דוא”ל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נראה שהכוונה לתיבת מייל של חברי פרוג שהיתה קיימת לפני מס' שנים, [נתקלתי בזה במסגרת שיטוטי בתקופה הראשונה שהייתי כאן]
התיבה אינה פעילה.

• הוסף לסימניות
לא פעילה יותר??

• הוסף לסימניות
ב״ה

ממזמן... כמיטב ידיעתי...

• הוסף לסימניות
ב״ה

כפי שידוע לי מייל לחברי פרוג

• הוסף לסימניות
לפני מספר שנים היה מייל של פרוג, ששם העלו תמונות וקבצים לשימוש לכל חברי פרוג.
כבר לא פעיל.

• הוסף לסימניות
זה ממש לא נכון!!! המייל הזה יכול להיות פעיל אם רק יפעילו אותו
המייל הוא <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
והסיסמה צריך לחפש...

דרך אגב יש שם היום הרבה דברים יפים וטובים ואם ימשיכו למלא אותו יהיה יותר...

• הוסף לסימניות
ניק בשם שרה100 הפעילה אותו

• הוסף לסימניות
הנה, שלחו לי בפרטי את הסיסמא

• הוסף לסימניות
צריך לכתוב את המילים "גזללשנות" כשהמקלדת על מצב אנגלית.

• הוסף לסימניות
אולי שרה אחרת..לא אני לכל אלו שפנו אלי באישי. אין לי מושג

• הוסף לסימניות
מי החכם ששינה את הסיסמא לפני פחות משעה?
מה זה החוצפה הזאת?

• הוסף לסימניות
חברה "יישר כח...." בציניות!!!
הסיסמה שונתה ע"י מישהו שלא מבין מה פירוש גזל לשנות ושינה את הסיסמה.
נס שבפעם אחרונה שזה קרה הגדרתי בעזרת הניק "אברהם" את עצמי בתור מנהלת ככה יכולתי לשנות סיסמה.
אני מבקשת שוב!
לא לשלוח את הסיסמה, אפשר לקבל אותי דרכי בהודעה פרטית, או במייל- (בתנאי שהמייל שלך הוא לא פלוני אלמוני וכדו!!!) לשלוח הודעה למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

אבל בבקשה לא לכתוב כאן את הסיסמה ולא לשלוח אותה סתם! פשוט כי עד היום-חמסה חמסה... היא לא שונתה ועבדה-כבר תקופה ארוכה.
יש שם חומרים מענינים, היא לא מאד פעילה.
אבל מהרגע שהסיסמה נכתבה כאן-היא שונתה ע"י מישהו שלא כ"כ יודע מה פירוש גזל לשנות!!! וחבל!!
שינתי את הסיסמה שוב. מי שמוענין בחדשה שיצור קשר בהודעה פרטית, או מייל.

• הוסף לסימניות
sara100 הכוונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה