דרוש מידע מה המייל להגשת ערעורים על קנסות במשרד התחבורה

• הוסף לסימניות
אלו אפשרויות הפניה לרשות הארצית לתח"צ, כולל ערעור על קנס באוטובוסים, כמובן @ במקום #:
  • טופס מקוון.
  • דואר אלקטרוני: pniotcrm#mot.gov.il
  • פקס: 03-6849876
  • רחוב בנק ישראל קרית הממשלה, בניין ג'נרי 1, ת.ד. 867, ירושלים
לגבי ערעור על קנס ברכבת וברקל"ה - זה בטופס המקוון הבא: https://www.gov.il/he/service/appeal_on_decision_not_cancel_penalty
(לא יודע לגבי שאר דרכי ההתקשרות)

• הוסף לסימניות
אלו אפשרויות הפניה לרשות הארצית לתח"צ, כולל ערעור על קנס באוטובוסים, כמובן @ במקום #:
  • טופס מקוון.
  • פקס: 03-6849876
  • רחוב בנק ישראל קרית הממשלה, בניין ג'נרי 1, ת.ד. 867, ירושלים
לגבי ערעור על קנס ברכבת וברקל"ה - זה בטופס המקוון הבא: https://www.gov.il/he/service/appeal_on_decision_not_cancel_penalty
(לא יודע לגבי שאר דרכי ההתקשרות)
אני יגלה לך סוד יש אפשרות של ערעור בשליחת אימייל אני יודע את זה בטוח
ומי יש לו את המייל אני חייב את זה דחוף תודה

• הוסף לסימניות
אני יגלה לך סוד יש אפשרות של ערעור בשליחת אימייל אני יודע את זה בטוח
ומי יש לו את המייל אני חייב את זה דחוף תודה
זה לא סוד
הבאתי את זה למעלה בהעתקה מהאתר של משרד התחבורה (רק החלפתי את ה-@)
הנה זה שוב:

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה