מה המילה ההפוכה ל"אקראי"?

• הוסף לסימניות
אהמ
אני אסביר את עצמי-
קיבלתי תכנית נוף, והאדריכלית "תקעה" עצים במדרכה בצורה שנראית אקראית ולא יפה.
אני רוצה להורות לה לסדר אותם בצורה ... יותר
ולא יודעת איך לכתוב את זה (צריך ניסוח מכובד, כי זה בחוות דעת ;)) אז אני לא יכולה לכתוב "לתכנן את העצים בצורה יותר מתוכננת":eek:

• הוסף לסימניות
מסודרת?

• הוסף לסימניות
אולי-
מכוונת
או מובנית (מלש' מבנה)
או מתווית (מלש' מתווה)

• הוסף לסימניות
לתכנן את העצים בהתאמה לתנאי... שטח/ אסטטיקה/ אופן הטיפול וכו'.

• הוסף לסימניות
שבלונית?

• הוסף לסימניות
תודה חבר'ה
עכשיו המילים יתבשלו למשפט ראוי :)

• הוסף לסימניות
למקם את העצים בצורה יותר מתוכננת/מחושבת/מאורגנת

• הוסף לסימניות
נראה לי אורתגונלי

• הוסף לסימניות
לתכנן את העצים בצורה פחות אקראית :)

• הוסף לסימניות
ממש כמו לאמר: לנקות את הריצפה בצורה פחות מלוכלכת
:)

• הוסף לסימניות
ממש תודה! עזרתם לי!
הגעתי לניסוח משביע רצון ;)
"יש לסדר את העצים בתכנון עקבי. אין למקם עצים ב"אוזן" המובילה לחניות הדיירים. הגומות יתוכננו בצורה עקבית ובמיקום זהה ביחס לפס הניגודי שלאורך רצועת ההליכה (פרט 3)"
ואצרף סקיצה עם מיקום חדש לעצים הבעייתיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה