- הוסף לסימניות
זה ארגון שמתעסק בזיווג שני
מי שיכול להשאיר מספר שלהם או לכל הפחות איימיל אני יודה לו מאד
מי שיכול להשאיר מספר שלהם או לכל הפחות איימיל אני יודה לו מאד
תודה רבהזה המייל שלהם w035083253אין לכתוב כתובת מייל
ומסתבר שהטלפון שבמייל זה הטלפון שלהם...
זה לא המספר של הארגון,054******
זה המס' של הרבנית פישר יו"ר 'בית לשמי' וזה בסדר לפרסם כאן, לא נראה לי שיש בזה בעיה.0548413449
אכן, ידוע לי שזה המספר שלה.זה המס' של הרבנית פישר יו"ר 'בית לשמי' וזה בסדר לפרסם כאן, לא נראה לי שיש בזה בעיה.
אני אישית נעזרתי בארגון וממליצה בחום מניסיוני האישי ב"ה!
הכי טוב זה לפנות למייל, אבל מי שרוצה לדבר אישית יכולה כמובן ליצור קשר בנייד שכתבו כאן. היא תקבל מענה נעים מכבד ואכפתי.
אני קיבלתי כזה מענה
מה שכתבתי זה כמובן מיועד לגברים וגם לנשים.
היא אישה כ"כ מיוחדת שאני חושבת שאין לה בעיה שהמס' שלה מתפרסם, אני חושבת שהיא אמורה לשמוח בכך שכמה יותר זקוקים לישועה יעזרו בעז"ה. אפשר כמובן להתקשר ולשאול אותה.אכן, ידוע לי שזה המספר שלה.
למיטב ידיעתי יש מזכירה לארגון, והיא מקבלת פניות, אבל אם ידוע לכם שלרבנית פישר אין בעיה שהמספר שלה יתפרסם כך, אני מתנצל בפני @ליליאן
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: הודו לה', אפרסק עסיסי, כל מה שמעוצב ועוד 4 משתמשים7 //