נכתב ע"י קראנצול;1686880:מפרט שהכין בשבילי טכנאי מומחה מאד, למחשב תותח!!!!
(כולל תוכנות ומערכת, שימי לב)
נכתב ע"י קראנצול;1686880:מפרט שהכין בשבילי טכנאי מומחה מאד, למחשב תותח!!!!
(כולל תוכנות ומערכת, שימי לב)
נכתב ע"י דודכהן;1686975:ה2013 אופיס למה זה בענן זה על המחשב כנל הCC2015 אדובי?
נכתב ע"י דודכהן;1687414:אני יודע להתקין 2013 על המחשב ון את אדובי CC 2015 על מחשב
נכתב ע"י Yael l;1686823:אני לא מחפשת ממי לקנות
אלא מה לקנות
רשמו לי למעלה - מעבד חזק, הרבה זיכרון, וכרטיס מסך חזק.
ואני שואלת בדיוק מה הדגם העדכני המדויק של הנ"ל?
(הרי ברור שאפשר להפיל אותי בפח כשאני לא מתמצאת =למכור לי ולומר שזה חזק כשזה לא ואני לא אדע ששקרו,)
והתקציב יותאם למה שנורמלי למחשב חזק לעבודות גרפיקה.
נכתב ע"י פופקו;1688837:תעשו טובה אל תקנו QUADRO, התוכנות היום יודעות לנצל גם את סידרת ה ג'יפורס (GEFORCE), והקואדרו זה סתם בזבוז של כסף, שבאותו מחיר אפשר להשיג פי כמה ביצועים מהסדרה השניה (שניהם אותה חברה דרך אגב).
מי שרוצה ללמוד את זה בצורה טובה, אפשר כאן.
http://www.studio1productions.com/Articles/Premiere-Benchmark.htm
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים