- הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1151660:זכרון יעקב-גאולה? 150 שקל?
התכוונת בטח נווה יעקב-גאולה.
אין לי שום טעות!!! מרחוב זכרון יעקב (ולא המושבה זכרון יעקב
נכתב ע"י המקצוען;1151660:זכרון יעקב-גאולה? 150 שקל?
התכוונת בטח נווה יעקב-גאולה.
נכתב ע"י bbr;1151829:נראה לכם שמחר בבוקר המצב יהיה יותר טוב??
אני צריכה להגיע לירושלים ורוצה לדעת לקחת בחשבון אם יקח יותר זמן...
נכתב ע"י חיב;1151927:מאיימים לראש העיר, או לבכירים על פניה למבקר המדינה
שולחים העתקים לנוגעים בדבר ולמבקר המדינה בו זמנית
זה אמור לעזור בס"ד
אל תבנו על זה יותר מידינכתב ע"י בלון;1152650:בנוגע למוניות ולכל התח"צ - שישמרו קבלות, המדינה מתכוונת לטפל בענין.
הייתי אומרת אל תבנו כלל.נכתב ע"י sh12;1152682:אל תבנו על זה יותר מידי![]()
נכתב ע"י פרוזה;1151903:ומה עושים עם העצים? אני גרה ברחוב מרכזי מאד. יש ערימות עצים על המדרכות באופן שמאלץ ילדים לרדת לכביש בלי שום אלטרנטיבה. וזה כביש עמוס עד להתפקע בכלי תחבורה במיוחד בבוקר. חוץ מזה שמדובר בכביש די צר שאני מזהירה את ילדי תמיד ללכת סמוך לקיר כי האוטובוסים עלולים לפגוע בהולכי הרגל ההולכים בקצות המדרכה. התקשרתי היום פעמיים למוקד העירייה ופעם למשטרה. פגשתי נציגעירייה בכיר מאד והתרעתי גם בפניו על סכנת חיים משית. בינתיים שום דבר לא זז. את ילדי אני מתכוונת ללוות מחר בעז"ה. אבל מה יהיה על אלפי הילדים שעוברים שם לבד? אני לא יכולה לחשוב על הקטסטרופה. מה עושים?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים