מה המקום הכי זול להדפסה על חולצה בי-ם

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר? כמובן שיצא איכותי.

• הוסף לסימניות
אם את מביאה את החולצה אז בפוטו ברב שפע ההדפסה תעלה לך:25 ש"ח. אם זה הכי זול את זה יגידו לך פה בפורום...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלתלי;1043773:
אם את מביאה את החולצה אז בפוטו ברב שפע ההדפסה תעלה לך:25 ש"ח. אם זה הכי זול את זה יגידו לך פה בפורום...

את בטוחה שזה המחיר? זה נשמע זול מאוד
את מתכוונת לפוטו פוינט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1043774:
את בטוחה שזה המחיר? זה נשמע זול מאוד
את מתכוונת לפוטו פוינט?

ככה הם אמרו לי לפני שובעיים בערך 45 לחולצה
אמרתי להם שאני צריכה לקטנטנים בני 1-2 אז הם ענו לי שאני יביא את החלצה וההדפסה תעלה לי כ-25 ש"ח. וזה לפני הדפסת כמויות...)
אולי כי החולצות קטנות?
ואם אני ימרח על כל הגודל של החולצה זה בערך מה שמדפיסים על חולצת גדולים לא?
שווה לברר שוב.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
התקשרתי עכשיו, אכן כך רק אם אני מביאה את החולצה.
אם לא זה מתחיל ב 49 תלוי במידה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צקצוק;1043818:
התקשרתי עכשיו, אכן כך רק אם אני מביאה את החולצה.
אם לא זה מתחיל ב 49 תלוי במידה.

כתבתי כבר בפעם הראשונה פורש.
עדין בחנות פמילי סנטר או באמפרית החסד תמצאי חולצות/גופיות באזור 15 ש"ח בהצלחה.

• הוסף לסימניות
באילו חולצות מדובר?
חולצות חצי שרוול לבן?
אם מדובר בכמות
תוכלו לקבל אצלנו חולצה ב25ש"ח ליח'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה