דרוש מידע מה המקסימום שאני יכולה להרוויח בחודש ולקבל דרגה 3 במעון ?

• הוסף לסימניות
יש לי 5 ילדים בלע"ה, אני מחפשת מידע מה המקסימום של הסכום שניתן להרוויח לנפש , ועדיין לקבל דרגה 3 במעון ?

תודה .

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
עד 2330 לנפש, בכדי לקבל דרגה 3.
גובה התשלום בפועל בדרגה 3 משתנה לפי סוג המסגרת, מעון מלכר, אינו מלכר, משפחתון וכו ההפרשים הם זניחים.

קבצים מצורפים

• daycare_daycare-subsidies-2024-2025_tuition-tables_tuition-rate-daycare-non-malkar-expended.pdf
    KB 68 · צפיות: 116
  • הוסף לסימניות
זה משתנה תלוי בנתונים,
אם מאשרים תיאום עם ביטוח לאומי, או אם זה מעסיק חדש או אחרי חופשת לידה וכו.
יש סימולטור מסמכים שבסופו תקבלו רשימת מסמכים שאתם צריכים למלא.

• הוסף לסימניות
זה משתנה תלוי בנתונים,
אם מאשרים תיאום עם ביטוח לאומי, או אם זה מעסיק חדש או אחרי חופשת לידה וכו.
יש סימולטור מסמכים שבסופו תקבלו רשימת מסמכים שאתם צריכים למלא.
תודה
אני מפרטת את השאלה
אני לא שואלת על השנה הנוכחית , כי ברוך ה' כבר קיבלנו דרגה והכל הסתדר
אני שואלת בשביל שנה הבאה
אני כיום עובדת כמורה ומרוויחה כ 8000 ברוטו לחודש
אני אמורה בערת ה' ללדת בחודש ה 06 את הילד החמישי שלנו בסייעתא דשמיא .
וחשבתי עכשיו לקחת על עצמי עוד עבודה אצל מעסיק חדש לחודשים 03,04,05, וזה ישתלם לי , כי אז אני מרוויחה גם דמי לידה מוגדלים.
פתאום בעלי אמר לי (עם ראש של גמרא חושבים על הכל..) שאני צריכה לבדוק שזה לא ידפוק לנו את ההנחות של המעון לשנה הבאה .

אז עכשיו אני בודקת ומנסה להתארגן ולהבין מה יותר נכון לנו לעשות
ולכן אני שואלת אם כיום אני עובדת כמורה ומרוויחה כ 8 אל"ש
ואני רוצה להתחיל מהחודש ה 03 לעבוד במקום נוסף
איך יחשבו לפי איזה חודשים ?

תודה .

• הוסף לסימניות
לא יודע לענות,
נראה לי שכדי לקבל דמי לידה ממעסיק מסויים יש צורך בוותק של חצי שנה,
ואם המעסיק הזה הוא קרוב משפחה... הם בודקים ומזמנים לחקירה.

• הוסף לסימניות
קצת התערבבו כאן התשובות

לענין התמ"ת
בעיקרון מבחן ההכנסה הוא לפי ממוצע חודשים 1-6 (כלומר לשנה הבאה יבדקו את חודשים 1-6/2025).
אבל, תמיד אפשר לבקש לבצע את מבחן ההכנסה לפי חודשים אחרים, מאוחרים יותר, בטענה שתנאי ההעסקה השתנו.
(הרי גם אם יהיה שינוי והגדלת שכר במהלך השנה הם רוצים שנעדכן אותם ואת הדרגה בהתאם)
אם כך, החודשים הכי מאוחרים שאפשר להגיש בשביל לקבל הנחה רצויה מתחילת שנת הלימודים הם חודשים 09+10+11 של תחילת השנה.
עוד משהו,
אצלך בע"ה תהיי אחרי לידה, וממילא תידרשי להגיש 3 תלושים מלאים לאחר החל"ד.

לענין דמי הלידה
רשמו לך למעלה 2 הערות
א. תוודאי שיש לך מספיק חודשי אכשרה (חודשים שקיבלת עליהם שכר/דמי אבטלה)
6 חודשים ע"מ לקבל חצי מדמי הלידה. 10חודשים מתוך 14 או 15 חודשים מתוך 22 ע"מ לקבל דמי לידה מלאים.
ב. ככל ויש שינוי שכר משמעותי לפני הלידה, ביטוח לאומי ידרשו הוכחות ברורות לעבודה אמיתית, כגון: דוחות שעות, תכתובת מיילים , חקיות המעסיק והקולגות. אז תדאגי שהכל יהיה לך מסודר.

• הוסף לסימניות
קצת התערבבו כאן התשובות
לא יודע אם זה המקום המתאים, אך אני מחפש מישהוא שמבין בענייני הדרגה למעונות.
האם ניתן לדעת מה האימייל שלך, או של מישהוא אחר פה בפרוג שמבין בזה?
תודה רבה מראש

• הוסף לסימניות
לא יודע אם זה המקום המתאים, אך אני מחפש מישהוא שמבין בענייני הדרגה למעונות.
האם ניתן לדעת מה האימייל שלך, או של מישהוא אחר פה בפרוג שמבין בזה?
תודה רבה מראש
אפשר לפתוח אשכול בפרוג, יש עוד כמה שמכירים יותר ממני...
לא רוצה לתת את המייל הפרטי.

• הוסף לסימניות
לא רוצה לתת את המייל הפרטי.
אני כותבת בכללי - צודקת .

קצת התערבבו כאן התשובות

לענין התמ"ת
בעיקרון מבחן ההכנסה הוא לפי ממוצע חודשים 1-6 (כלומר לשנה הבאה יבדקו את חודשים 1-6/2025).
אבל, תמיד אפשר לבקש לבצע את מבחן ההכנסה לפי חודשים אחרים, מאוחרים יותר, בטענה שתנאי ההעסקה השתנו.
(הרי גם אם יהיה שינוי והגדלת שכר במהלך השנה הם רוצים שנעדכן אותם ואת הדרגה בהתאם)
אם כך, החודשים הכי מאוחרים שאפשר להגיש בשביל לקבל הנחה רצויה מתחילת שנת הלימודים הם חודשים 09+10+11 של תחילת השנה.
עוד משהו,
אצלך בע"ה תהיי אחרי לידה, וממילא תידרשי להגיש 3 תלושים מלאים לאחר החל"ד.

לענין דמי הלידה
רשמו לך למעלה 2 הערות
א. תוודאי שיש לך מספיק חודשי אכשרה (חודשים שקיבלת עליהם שכר/דמי אבטלה)
6 חודשים ע"מ לקבל חצי מדמי הלידה. 10חודשים מתוך 14 או 15 חודשים מתוך 22 ע"מ לקבל דמי לידה מלאים.
ב. ככל ויש שינוי שכר משמעותי לפני הלידה, ביטוח לאומי ידרשו הוכחות ברורות לעבודה אמיתית, כגון: דוחות שעות, תכתובת מיילים , חקיות המעסיק והקולגות. אז תדאגי שהכל יהיה לך מסודר.
אני עובדת כמורה
ועכשיו הציעו לי כתוספת לעבוד בדבר נוסף .
אני מנסה להבין , האם אני אהיה צריכה לבקש משהו על מנת שיעו לי תחשיב כזה או אחר , במילים אחרות אני מנסה לברר מה הסטנדרט , לפי מה הם מחשבים ?
האם באופן אוטומטי זה הולך שמחשבים לפי חודשים 1-6 ?

וכשיש חופשת לידה מהחודש ה 06 האם עדיין עושים ממוצע , ורק אם אני מעדכנת ומבקשת אז הולכים לפי התלושים של אחרי הלידה
או שתמיד הנוהל הוא שאם יש חופשת לידה אז מבקשים את התלושים של אחרי הלידה ?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני כותבת בכללי - צודקת .

אני עובדת כמורה
ועכשיו הציעו לי כתוספת לעבוד בדבר נוסף .
אני מנסה להבין , האם אני אהיה צריכה לבקש משהו על מנת שיעו לי תחשיב כזה או אחר , במילים אחרות אני מנסה לברר מה הסטנדרט , לפי מה הם מחשבים ?
האם באופן אוטומטי זה הולך שמחשבים לפי חודשים 1-6 ?

וכשיש חופשת לידה מהחודש ה 06 האם עדיין עושים ממוצע , ורק אם אני מעדכנת ומבקשת אז הולכים לפי התלושים של אחרי הלידה
או שתמיד הנוהל הוא שאם יש חופשת לידה אז מבקשים את התלושים של אחרי הלידה ?
תמיד אחרי לידה יבקשו תלושים מעודכנים של אחרי הלידה, לראות את השכר המעודכן.

• הוסף לסימניות
היי מישהו יודע להגיד לי כמה הכנסה צריך בשביל לקבל דרגה ?
עושים לי בעיות עם הדרגה והם אומרים לי שאני לא מרויחה מספיק בשביל לקבל דרגה,
אשמח לעזרה דחופה או שיש מישהו שיודע איך לעזור בזה.
תודה

• הוסף לסימניות
מינימום 3200 בערך
ואת יכולה לבדוק בסימולטור

• הוסף לסימניות
כן הבעיה שבסימולטור הוא רושם לי שיהיה לי דרגה והם עושים לי בעיות...
כבר שלחתי מליון מסמכים, והם טוענים שאני לא עובדת מספיק שעות, את יודעת כמה שעות צריך ?

• הוסף לסימניות
בשנים האחרונות אין משמעות למספר השעות שעובדים
רק לגודל המשכורת ממש מוזר!!!

• הוסף לסימניות
כמה שעות את עובדת?
בשביל דרגה אין מספר שעות מסויים שחייבים. אבל בשביל להתקבל למעון יש שעות מינימום.
יש מצב שהתקבלת למעון למרות שאת לא עומדת בתנאי קבלה מבחינת השעות?

• הוסף לסימניות
אני שולחת למשפחתון, אבל אני עובדת בד"כ משרה מלאה לאחרונה יוצאת לצורך רפואי פעם בשבוע ואז הם טוענים שאין לי מספיק שעות עבודה ושאני לא עובדת משרה מלאה, יש לי דרך להוכיח להם את זה ?
יאוו כי זה מחרפן אותי כמה אני צריכה להתעסק עם זה...

• הוסף לסימניות
אני שולחת למשפחתון, אבל אני עובדת בד"כ משרה מלאה לאחרונה יוצאת לצורך רפואי פעם בשבוע ואז הם טוענים שאין לי מספיק שעות עבודה ושאני לא עובדת משרה מלאה, יש לי דרך להוכיח להם את זה ?
יאוו כי זה מחרפן אותי כמה אני צריכה להתעסק עם זה...
אבל לדרגה היה צריך להגיש תלושים משנה שעברה.
למה הגשת תלושים של עכשיו?

דיברת איתם בטלפון? שאלת אותם מה עושים במקרה כזה?

• הוסף לסימניות
כן כי שנה שעברה הייתי בחופשת לידה ומאז התלושים שלי לא היו הכי גבוהים כי אחרי בערך חודשיים התחלתי תהליך רפואי, דיברתי איתם בטלפון וביקשו שאני ישלח עוד תלושים מעודכנים ואז אמרו לי שזה יהיה בסדר ויעדכנו לי את הדרגה והיום כתבו לי שאני לא ראויה לדרגה.
אגב את התלושים הם לוקחים לבד מביטוח לאומי רק השלמתי להם כמה בודדים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה