כללי מה המקסימום שניתן לכווץ תמונות, שבהדפסה יראו טוב!

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי תמונות בגודל מגה +- עד הכמה המקסימום שניתן לכווץ אותם, ובכל זאת בהדפסה יצאו טוב (ההגבלה שלי - אני צריך לשים 1000 תמונות בדיסק שנשארו בו 450 מגה פנוי ואפי' קצת פחות) .

ממתין לתשובה דחופה ביותר.....

• הוסף לסימניות
הדפסה באיזה גודל?

כעיקרון אם תשנה אותן למידות 1:1 של ההדפסה העתידית ועל 300DPI יתכן וזה יכווץ לך במשהו את הגודל, אך לא תמיד זה יעזור ואפילו יכול להגדיל את גודל הקובץ.
קח בחשבון שכיווץ משמעותו בדרך כלל פגיעה באיכות.

• הוסף לסימניות
אני מכווץ בתוכנת פוטו פילטר או בFastStone Photo Resizer בפוטו פילטר זה לפי סרגל בין 1-100 ובשניה לפי גודל 600/800 וכו'.

אז רגע לא כדאי לכווץ כלל??? מה אעשה אני חייב לתת כמה דיסקים רגילים ולא DVD של התמונות והמקום שנשאר לי הוא האמור לעיל.
מה עושים אולי יש מישהו שלקח את הסיכון התנסה במשהו כזה???

ניתן לומר שאם התמונות יודפסו הם יודפסו בגודל סטנדרטי.

רבותיי זה נורא דחוף לי מחכה לתשובה מהירה

• הוסף לסימניות
דחוף דחוף, מחכה לעוד התייחסות, אם אפשר????

• הוסף לסימניות
מה גודל התמונות בסנטימטר?
בתמונות גדולות תוכל אפילו לסגור על 200 פיקסלים לאינץ' ובסגירת הJPG דחיסה של 7.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dor;290225:
מה גודל התמונות בסנטימטר? איך ואיפה אני יכול לדעת
בתמונות גדולות תוכל אפילו לסגור על 200 פיקסלים לאינץ' ובסגירת הJPG דחיסה של 7. - הסבר בבקשה, כי כתבתי לעיל איך אני מכווץ מעבר לזה אני לא כ"כ מבין או יודע

דחווווף

• הוסף לסימניות
כל כיווץ של תמונה הורס את האיכות
לא תוכל לצרוב על דיסק נוסף???

• הוסף לסימניות
לא אוכל להדפיס דיסק נוסף, אלו הנתונים ואיתם אני צריך להתמודד.

• הוסף לסימניות
דור, אנא הסבר למה התכוונת.....

• הוסף לסימניות
חבל שלא פירטת מה המטרה של התמונות?
צפיה במחשב?, הדפסה?

עכ"פ אפשר להוריד המשקל גם ע"י שמירה באיכות JPG נמוכה יותר...
כמובן שכששומרים מתחת 8 (בפוטושופ) מתחילים לראות השפעה על האיכות של התמונה, וכששומרים מתחת 5, זה מתחיל להיחשב כזוועה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shia;290283:
חבל שלא פירטת מה המטרה של התמונות?
צפיה במחשב?, הדפסה?

נכתב ע"י תם;290180:
מה המקסימום שניתן לכווץ תמונות, שבהדפסה יראו טוב!
.
.

• הוסף לסימניות
דור התכוון שתפתח את התמונות דרך הפוטושופ.
ושם image> image size ולשנות ב- dpi ל- 200

אח"כ לשמור בשם בסיומת jpeg ובתיבה שנפתחת להוריד ל-7.

לא ניסיתי. ואני משתדלת שלא לרדת מ- 300 DPI כשזה מיועד להדפסה. אני רק הסברתי למה הוא התכוון.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בהדפסת פוטו, מניסיון, 200DPI זה מספיק.
יותר מזה? תצרוב על DVD.

• הוסף לסימניות
אני לא עובד עם פוטו שופ כלל.

ובתוכנות שאני עובד איני יודע היכן ניתן לראות את הDPI (פירטתי לעיל בדיוק איך אני עובד..), לצערי לא יכול לצרוב על DVD זה צריך להיות דווקא דיסק ודווקא רגיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה