מה המשמעות של מכתב מעו"ד?

• הוסף לסימניות
חברת תקשורת מסויימת טוענת שלא החזרתי לה ציוד
בידי נמצא אישור מהשליח שאכן החזרתי.
הם ביקשו שאוכיח להם, ועניתי להם שלקבל ממני מסמך זה בתשלום (כמו שהם לוקחים לי כסף על כל פיפס)
אחרי וויכוחים והטרדות מצידם קיבלתי מכתב מעו"ד שעלי לשלוח את האישור
האם זה מחייב אותי ?
מצידי לא מפריע לי להגיע למשפט ושם להציג את זה ולקבל הוצאות משפט
או שהשופט יאשים אותי שלא שלחתי אז את המסמך, (כלומר: שהדרישה של העו"ד מחייבת אותי להציג לו את המסמך)
יש לציין שהציוד הושכר לעוסק מורשה ולא לאדם פרטי

תודה מראש

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אין לי מושג, אבל אהבתי את התשובה שזה עולה כסף לקבל מסמך.

• הוסף לסימניות
אין לי מושג, אבל אהבתי את התשובה שזה עולה כסף לקבל מסמך.
סתם כך לא היה אכפת לי להציג את האישור (אני לא כזה אדם רע במקור)
אבל החברה הזו לא נתנה לי שירות נורמאלי, ושילמתי לה יקר מאד,
הם בזבזו לי הרבה זמן ומאמץ בגלל חוסר השירותיות שלהם, ועכשיו בגלל שהם לא מסודרים אני לא אמור לעשות להם את העבודה המשרדית.
ההתעסקות הזו היא על חשבון שירות ללקוחות שלי
ובפרט הגישה הזו שהם לא מאמינים לי שהחזרתי וישר מאיימים בתביעה

• הוסף לסימניות
סתם כך לא היה אכפת לי להציג את האישור (אני לא כזה אדם רע במקור)
אבל החברה הזו לא נתנה לי שירות נורמאלי, ושילמתי לה יקר מאד,
הם בזבזו לי הרבה זמן ומאמץ בגלל חוסר השירותיות שלהם, ועכשיו בגלל שהם לא מסודרים אני לא אמור לעשות להם את העבודה המשרדית.
ההתעסקות הזו היא על חשבון שירות ללקוחות שלי
ובפרט הגישה הזו שהם לא מאמינים לי שהחזרתי וישר מאיימים בתביעה
אל תתבייש צריך ללמד אותם לקח אחת ולתמיד על כל הצרות שהם עושים לנו כל היום

• הוסף לסימניות
חברת תקשורת מסויימת טוענת שלא החזרתי לה ציוד
בידי נמצא אישור מהשליח שאכן החזרתי.
הם ביקשו שאוכיח להם, ועניתי להם שלקבל ממני מסמך זה בתשלום (כמו שהם לוקחים לי כסף על כל פיפס)
אחרי וויכוחים והטרדות מצידם קיבלתי מכתב מעו"ד שעלי לשלוח את האישור
האם זה מחייב אותי ?
מצידי לא מפריע לי להגיע למשפט ושם להציג את זה ולקבל הוצאות משפט
או שהשופט יאשים אותי שלא שלחתי אז את המסמך, (כלומר: שהדרישה של העו"ד מחייבת אותי להציג לו את המסמך)
יש לציין שהציוד הושכר לעוסק מורשה ולא לאדם פרטי

תודה מראש
צריך לקרוא את ההסכם ותנאי החברה, בהרבה חוזים כתוב שעל הצד המשלם (החייב) מוטלת האחריות להוכיח שששילם.
ומילא דרישתם לגיטימית.

• הוסף לסימניות
צריך לקרוא את ההסכם ותנאי החברה, בהרבה חוזים כתוב שעל הצד המשלם (החייב) מוטלת האחריות להוכיח שששילם.
ומילא דרישתם לגיטימית.
תודה!
העו"ד לא ציין כזה סעיף
אבל אבדוק.

חוץ מזה, זה לא סותר שאני יציג את המסמך רק כשהשופט ידרוש זאת ממני.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה