מה הנגן הכי טוב היום?

• הוסף לסימניות
מחפש לקנות נגן
ואשמח לשמוע ממכם מה הכי מומלץ ואיכותי, לא משנה המחיר

אין לי בעיה אם נגן תומך אנדרואיד, רק שיהיה חסום מצפיה בוידאו

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לקנות.
נראלי אלך על Q4.
שמעתי עליו דברים מעולים.

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי על עשרות נגנים ,אין על הנגנים הפשוטים הדומים לאלה של פעם ! ,הם הכי חזקים ,והכי מחזיקים מלא זמן ,וגם טובים לאין ספור נפילות ,והם אפי' לא צריכים מגן ! ,מאשר האלו עם המסך טאץ' שהם גם שבירים ,וגם לפעמים הטאץ' לא מגיב ,והם גם מאוד חלשים בכפתורים שלהם בצד ,ולא שווה כל השכלולים שלהם (כמו העתקה וכו' = לצורך כך יש מחשב ...)
ובדר''כ הם מחזיקים ללפחות כמה שנים מאשר כל הסוגים החדשים למינהם שבד''כ לא מחזיקים יותר מחצי שנה ...

1 מהדוגמאות לנגנים הטובים האלה היום זה ''גלסבה'' זה גם עם בלוטוס מאוד טוב ,וגם תומך 128 ג'יגה !

• הוסף לסימניות
נגן אולטרה אקס מוכר מאוד ונפוץ - קיים אופציה ללא וידיאו\ללא רדיו\ללא משחקים לפי הבחירה שלך...
ממליצה מאוד! מנסיון לרוב בני המשפחה
הנגן הוא אנדרויד.

• הוסף לסימניות
מחפש לקנות נגן

אולטרא /אקס /פרו/ אס/ .אם אתם רוצים מצלמה אז פלאש . הם חזקים וכשרים ...

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה לקנות.
נראלי אלך על Q4.
שמעתי עליו דברים מעולים.
כיום יש Q5 הוא אנדרואיד. אבל יש לו בעיות ובאגים
מניסיון אם רוב סוגי הנגנים אם מערכת הפלה אנדרואיד ,אולטרא למיניהם מקום ראשון ! (מהכשרים)

• הוסף לסימניות
כיום יש Q5 הוא אנדרואיד. אבל יש לו בעיות ובאגים
מניסיון אם רוב סוגי הנגנים אם מערכת הפלה אנדרואיד ,אולטרא למיניהם מקום ראשון ! (מהכשרים)
בכללי בנגנים של סאמויקס יש הרבה באגים לא רק בQ5(בQ3 יש קצת פחות)

• הוסף לסימניות
הQ3/4/5/ יש להם באגים כי סאמוויקס פחות עובדים בייצור נגני אנדרואיד

• הוסף לסימניות
למישהו יש מושג איפה יש לקנות בבני ברק נגן Q5 לצפייה
ב- דודי פון

מחפש לקנות נגן

אם אתה רוצה אם התקנת משחקים אז יש לך את המנגן!
אם אתה רוצה 120 משחקים שהיא אפשר להתקין אז יש לך את אולטרה אקס!
אם אתה רוצה רק נגן( בלי כלום ) אז יש לך כלמיני נגנים, תילך לחנות!

מחירים:
המנגן: 500
אולטה אקס: 450
רגיל: בחנות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

אני נמצא הרבה בנסיעות. יש רעשי רקע מרובים.
ניסיתי כ"כ הרבה סוגים של אוזניות (יש לי אפילו מאמר מקיף עם עוד הרחבה בתגובות...), ובסוף, לא משנה מה, לא שומעים אותי טוב!
רק כאשר הפלאפון צמוד לאוזן, מה שלא מומלץ בנהיגה, עניין כזה של הציוניים, אתם יודעים.

ואני לא מבין למה, לא מבין. יש לי מכשיר כשר שנחשב ליקר וטוב, עבר שדרוג גרסה, 4*4, באמת מכשיר נחמד, ו.... לא משנה מה, פשוט לא שומעים אותי טוב! בכל סוגי האוזניות האלחוטיות! אני שומע מצויין, ובן שיחי - שומע אותי כמתוך חלום רע! עמום, מרוחק, שומע חצי ממה שאני אומר... (הפסד שלו, כמובן).

ואותן אוזניות, כאשר מחברים אותם למכשיר סלולר *לא כשר*, אפילו בסיסי וזול שעולה 150 ששקל, הנוקיה הפשוטים, פתאום שומעים את הדובר הרבה יותר טוב...

אז מה התכלית?
ונניח שהמכשיר הכי הכי נחשק ומומלץ - ככה שמעתי בשקט בזמן שדחפתי את האף לשיחה של בחורים שישבו ליידי, אין לי טיפת טאקט בחיים האלה - הוא כיום Q8.
ונגיד אקנה אותו ב 450 שקל. אם אז כן יהיו לי חברים? כן ישמעו אותי ברור גם באוזניות בלוטוס'?

באמת, זה מייאש. אודה לכל עזרה, המלצה למכשיר ששומעים אותי טוב, פתרון, משהו.
(ואני לא רוצה להסתובב עם אוזניות חוטיות בכיס רק לשיחות טלפון, הכיסים שלי שמורים לדברים חשובים כמו ליקוטי תפילות)

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה