ילדה מההממת
משתמש חדש
- הוסף לסימניות
מבחינת תקנון ומשמעת מקפידים על זה חזק ?.
ויש שם רמה לימודית שנחשבת גבוה??
ויש שם רמה לימודית שנחשבת גבוה??
אי אפשר להשוות את זה לבני ברק. ירושלים ובני ברק זה לא אותו דבר בכלל. גם יש מלא סמינרים בירושלים, אז כל אחת בודקים מה מתאים לה. המלצה שלי בתור תלמידה בבית בינה לא להאמין למה שאומרים פה, כי זה לא אמיתי. גם נהיה לו שם לא כ,כ טוב אפילו שזה סטיגמה וזה ל נכון בעליל. גם הרב איינהורן זה משהו שאין בכל מקוםהיי
אשמח אם מישהי תדגים לי פחות או יותר כמו איזה סמינר זה בבני ברק
זה דחוף לי ממש מצווה ענקית
תודה רבה
כן בהחלט!איך הסגנון שם נכון להשנה?
כמה כיתות יש וכמה בנות בכיתה?
זה עדיין סמינר קטן ואישי?
תודה
הי, תוכלי בבקשה ליצור איתי קשר בדחיפות? 089741750יש לי הרבה מה להגיד על הסמינר אבל מעדיפה באישי
היי, מקווה שרלוונטי.שלום
אשמח למידע עדכני על הסמינר
מה סגנון הבנות? ורמה רוחנית?
יש לימודי תיכנות?
כל מידע יעזור
אפשר פרטים?יש לי הרבה מה להגיד על הסמינר אבל מעדיפה באישי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים