דרוש מידע מה הסיבה לאיטיות בגלישה? נטפרי?

• הוסף לסימניות
יש לי סים של סלקום(הכי טוב באזור שלי)
ונטסטיק טוב.
מה יכולה להיות הסיבה לגלישה איטית??????
בערך 10 שניות עד שנפתח אתר
זה סיוט
מה עושים???

• הוסף לסימניות
יש לי סים של סלקום(הכי טוב באזור שלי)
ונטסטיק טוב.
מה יכולה להיות הסיבה לגלישה איטית??????
בערך 10 שניות עד שנפתח אתר
זה סיוט
מה עושים???
נט פרי עצמם איטיים
תוסיפו על זה נטסטיק שגם מוסיף לאיטיות
בחישוב פשוט יוצא איטי מאוד

• הוסף לסימניות
הייתה לי בעיה דומה במשך כמה חודשים,
רק אחרי שכבר קניתי סטיק חדש נזכרתי לפנות לספק שלי אר-אל תקשורת,
והם פתרו את הבעיה בתוך דקות בשליטה מרחוק, על ידי שינוי ה DNS שלי.

כדאי לנסות!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים בכל אופן יש הרבה שגולשים עם סטיק או ראוטר והגלישה ממש מהירה
לי זה משהו חריג לדעתי

• הוסף לסימניות
התגובה שלי לא נוגעת לשימוש בסטיק וכדו', וגם אצלי זה היה חריג.
(הייתי מקבל ERORR בתוצאות של גוגל בגלל האיטיות)
אני באמת ממליץ לך לפנות לספק שאתה משלם לו או לנטפרי,
יתכן שהם יכולים לעזור לך בתוך כמה דקות!

• הוסף לסימניות
@תודה לפרוג סתם בשביל שזה יהיה יותר מהיר ויעיל ,אני ממליץ שבפעם הבאה לפני פתיחת אשכול חדש, עדיף לפנות לספק של הסים או לנטפרי, הם יפתרו את הבעיה הרבה יותר מהר מכל הניקים כאן...

• הוסף לסימניות
פניתי
עשו לי ובדקו לי
תכלס לא עזר שום דבר...........
לי גם היו בעיות בגלישה הרבה זמן ולא הנחתי להם עד שסידרו לי את זה לגמרי, זה לקח חודש אבל ב"ה זה הסתדר.
התכוונתי בסך הכל לומר שאני לא חושב שאנשים שלא מכירים את המחשב ואת הסים ואת הנטסטיק ואת האזור יכולים כל כך לעזור כמו שסלקום ונטפרי יכולים.

• הוסף לסימניות
אתם מוזמנים לנסות את הראוטר הסלולרי שלי (עם חיבור לחשמל) הוא לעומת הסטיקים למיניהם ממש בולדוזר...
עושה עבודה מדהימה ומהירה ממש - אחרי ניסיון ובדיקה של למעלה מ...100 מכשירים כאלו.
באופן כללי מי שרוכש דרכי אני בודק את המהירות של האינטרנט וכך אני מתאים אם החברה.
לא בהכרח שאם הקליטה הסלולרית של שיחות טובה אצלכם אז גם באינטרנט זה יהיה כך - זה קצת אחרת וצריך הרבה יותר כח בשביל זה ..

• הוסף לסימניות
תכלס החלפתי לשים לחדש
עדין הגלישה איטית
לדעתי ככה זה עם סטיק
אני טועה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

האם יש פתרון לשידוך הקטסטרופלי בין קנבה לנטפרי?
במקום גט כריתות,
הם עושים עינוי דין לכל רבע תמונה
דיוני הוכחות ארוכייייייייים לכל הארכה של גבעול פרח,
ומושב בית דין שלם להסרת רקע העננים ממטרית ילדים.
שלא לדבר על הורדת מצגת שעוסקת בתרגילי חיבור עד 10 שלוקח לה שני נצחים לעבור סינון

זה מרגיש כמו באג בתפעול
אין פה שום דבר מושתת ערכים מוסריות או סינון
כי אם אשרו את תמונת הגבעול כשהיה בגודל X למה הוא צריך להשלח לבדיקה נוספת אם אני מאריכה אותו למשל?
או עם האבן קבלה אישור של נטפרי למה הסרת הרקע של האדמה סביבה נשלחת לבדיקה של שעה???

האם יש פתרון?
1. יש פה משהו שיש לו סינון נטפרי ועובד טוב עם קנבה? שיספר איך
2. האם יש כלי דומה לקנבה שנטפרי חי איתו יותר בשלום?

תסכלת מיגעת.
אמרו לי שעם אתרוג עובד חלק, לא סיבה להחליף את סינון את נטפרי שאני מרוצה ממנו בגדול- עד קנבה. אבל אולי גאוני נטפרי ינסו ללמוד מאתרוג למה אצלם זה עובד כמו שצריך
אבל אוליג
לא חושבת ששווה בשביל זה לעבור לאתרוג, מרוצה מנטפרי בכללי ברמת התכנים, אבל אולי לנטפרי יש אופציה לבדוק מה אתרוג חוללו שקנבה כן עובד להם?,
 תגובה אחרונה 

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה