כללי מה הסיבה לקווים שאני רואה בPDF מסביב לאובייקט מיובא

• פותח הנושא TK
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הרבה פעמים כשאני מיבאת באינדיזיין אובייקט מפוטושופ בסגירה לPDF רואים קווים מסביב לאובייקט
האמת היא שעכשיו זה קרא לי על אובייקט שיצרתי באינזי' עם אפקט הבלטה יש עליו קווים אני מצרפת דוגמא ששם רואים את זה די חלש אבל כשמגדילים רואים בברור

קבצים מצורפים

• בדיקה.pdf
    KB 771 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לפי מה שידוע לי זו רק בעיה בתצוגה ולא באובייקט ממש..
לא חושבת שזה יראה בהדפסה.
שימי לב שבמרחק מסויים בתצוגה לא רואים את הקווים, וכשמתרחקים / מתקרבים כן רואים.
בכל אופן אפשר לסגור את הפוטושופ לקובץ PNG עם רקע שקוף, ואותו לייבא, ואני חושבת שהבעיה תיעלם.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tuvyael;922772:
לפי מה שידוע לי זו רק בעיה בתצוגה ולא באובייקט ממש..
לא חושבת שזה יראה בהדפסה.
שימי לב שבמרחק מסויים בתצוגה לא רואים את הקווים, וכשמתרחקים / מתקרבים כן רואים.
בכל אופן אפשר לסגור את הפוטושופ לקובץ PNG עם רקע שקוף, ואותו לייבא, ואני חושבת שהבעיה תיעלם.
בהצלחה
מה זה אומר הסגירה הזו?
זה משפיע על משהו במסמך?

• הוסף לסימניות
לפי איך שנראה ממבנה המסמך, הוא קולט את האוביקט בצורה שגויה, צירפתי את המסמך אחרי חלוקת האובייקט לגורמים (הזזתי את החלק שיוצר את הפסים הצידה).
אולי כדאי לנסות לבנות את האוביקט בצורה אחרת לבדוק אם זה עדיין קורה.

קבצים מצורפים

• בדיקה.pdf
    KB 752.9 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
לא הבנתי מה זה אומר שהוא קולט את האובייקט בצורה שגויה?
כל פעם שאני מיבאת אובייקט הוא קולט אותו שגוי?

• הוסף לסימניות
אין סיבה להתרגש..

זה בעיה תצוגתית נטו, והבדיקה לכך היא כמו שכתב קודמי, להגדיל זום ולראות שעובי הקו לא גודל או נעלם..

הבעיה נובעת בדר"כ ממפגש אלמנט פיקסלי עם וקטור, וזה יוצר את הקוים הנ"ל

אני רק לא מבין למה צריך לייבא אלמנט כה פשוט מפוטושופ, אפשר ליצור אותו באינדיזיין כולל האפקטים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולד;923071:
אין סיבה להתרגש..

זה בעיה תצוגתית נטו, והבדיקה לכך היא כמו שכתב קודמי, להגדיל זום ולראות שעובי הקו לא גודל או נעלם..

הבעיה נובעת בדר"כ ממפגש קובץ פיקסלי עם וקטור, וזה יוצר את הקוים הנ"ל

אני רק לא מבין למה צריך לייבא אלמנט כה פשוט מפוטושופ, אפשר ליצור אותו באינדיזיין כולל האפקטים
קודם כול תודה רבה על ההסבר
בקשר לאלמנט -כתבתי בהתחלה שכאן לא יבאתי קובץ מפוטושופ -הכל נעשה באינדז'
הסברתי שזה קורה לי גם ביבוא
:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה