מה הסיבה לריח של פלסטיק שרוף שיוצא מהמחשב?

• הוסף לסימניות
תבדוק אם הספק כח (בחלק העליון של המחשב מאחורה) חם מידי, לי זה קרה לפני כשבועיים והספק הלך

התקשרתי לטכנאי (אני חשבתי שהמאורר נשבר,) והוא אמר בטלפון שזה ככל הנראה הספק

דרך אגב, זה יכול לגרום לשריפה ח"ו

• הוסף לסימניות
כנראה שבמקום כנפיים יש לך שם פלסטיק
(לא חשבת על זה הא..... :) כמה פשוט כך קל

ביננו פנה ל Red Bull תקבל כנפיים​

• הוסף לסימניות
תודה -ליבי-
אני יטפל בזה בראשון

נכתב ע"י DVD COAN;679486:
כנראה שבמקום כנפיים יש לך שם פלסטיק
(לא חשבת על זה הא..... :) כמה פשוט כך קל

ביננו פנה ל Red Bull תקבל כנפיים​

וואהו אתה ממש גאון לא חשבתי שיש שם פלסטיק
תודה רבה!!!!!

כעת נרגעתי זה ס"ה הכל פלסטיק

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דויד א;679608:
תודה -ליבי-
אני יטפל בזה בראשון

וואהו אתה ממש גאון לא חשבתי שיש שם פלסטיק
תודה רבה!!!!!

כעת נרגעתי זה ס"ה הכל פלסטיק

הליצנות ברוח טובה כדי שתבין מה שלא רואים לא ניתן לדעת
אין כאן נביאים זה יכול להיות גם מעבד לוח אם ושאר דברים
אז שאלות כאלו תפנה לטכנאי שלך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה