סינונים מה הסינון שיותר טוב מנטפרי? תמליצו לי!

ממש לא! למה אתה מטעה את הציבור סתם?????

אולי אפשר לפתוח ע"י בקשה מיוחדת מועדת הרבנים, אבל ממש לא פתוח, ודאי לא חופשי.
וואטספ ווב- נפתח באתרוג לכלל הלקוחות יתכן ואתה משויך לקהילה כלשהי באתרוג שביקשה לחסום. או לנט נקי וכדו'.
אימולטור אתרוג- מרבית האימולטרים חסומים ומסוננים מלבד LDPLAYER ואולי לכך היתה כוונתך שחסום באתרוג.

אני בנתיב ומרוצה! הבינה המלאכותית שלהם ברמה מאד גבוהה, מסנן מדויק, מה שאת מבקשת לצורך עבודה ונקי יפתחו לך, הכל שם עם הגיון!

עוד נקודה - בנתיב אין סינון על תוצאות החיפוש בגוגל. (מה שבנטפרי יש איקסים)
ממש לא נכון!
מלכתחילה אין בדף את כל התוצאות הבעייתיות כך שלפעמים אתה יכול לראות בדף גוגל שבד"כ יש שם 10 קישורים, פתאום יש לך רק 6.
ומילים לא ראויות זה בכלל חוסם- 'נתיב הגן עליך".
גם דברים לא ראויים נחסמים בויקיפדיה.
מה שכן, לי יש נתיב-קהילות כך שאיני יודע מה קורה בסינון הקלאסי, אבל לא נראה לי שזה אמור להיות שונה בזה.

אם החיפוש עצמו בעיתי לא יהיו תוצאות אבל אם בתוצאות יש דברים בעיתים- לרוב רואים אותם.
.כך זה אצלי בכל אופן.

שלום,
האם קיים סינון לאייפד שאתר שיין ואתרים ממשלתיים וכדו׳ פתוחים ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה