כללי מה הסיפור???? אינדיזיין לא נותן לייצא ל-PDF בשום צורה. בא נראה אתכם.....

• הוסף לסימניות
מוזר ביותר. עוד לא נתקלתי
:confused:
אינדיזיין לא נותן לייצא ל-PDF לא דרך אקספורט, לא דרך פרינט ולא פונסטקריפ
וגם לא ל-WSF
הדרך היחידה היא רק ל-גייפג.

בפרינט הוא נותן עד עמו' 5 בקובץ (מתוך 20) וזהו

אין לי שום בעיה עם פונטים הכל חוקי.

אולי למישהו יש פתרון???

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
הוא אומר שיש בעיה עם הפונט באיזה שהוא דף. אולי לנסות ליצא דף אחרי דף עד שמוצאים את הדף הבעייתי ולחפש פתרון

• הוסף לסימניות
אווווופס,
מצאתי את הבעיה. תודה ל- moshiko00
רק שאינני יודעת כיצד לפתור אותה.
השוליים של עמודים 6-7 ענקיים! (מצ"ב צילום מסך אם תבינו מה קורה שם) לא יודעת איך זה קרה
כיצד מסדרים את זה?
תודה!

• הוסף לסימניות
כדאי לנקות את הקובץ להוצא את כל האלמנטים שמחוץ למשטח העבודה.
יכול להיות שיש אלמנט מסוים מחוץ לעמוד שמותח את השוליים.

• הוסף לסימניות
תנסה בpage tool, או אולי בtype / margins & columns

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה א;n4884099:
מוזר ביותר. עוד לא נתקלתי
:confused:
אינדיזיין לא נותן לייצא ל-PDF לא דרך אקספורט, לא דרך פרינט ולא פונסטקריפ
וגם לא ל-WSF
הדרך היחידה היא רק ל-גייפג.

בפרינט הוא נותן עד עמו' 5 בקובץ (מתוך 20) וזהו

אין לי שום בעיה עם פונטים הכל חוקי.

אולי למישהו יש פתרון???

תודה מראש!

ממש מעניין אותי לדעת מי המציא את השטות הזו שפונטים לא חוקיים גורמים לבעיות בייצוא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;n4887509:
ממש מעניין אותי לדעת מי המציא את השטות הזו שפונטים לא חוקיים גורמים לבעיות בייצוא...

ממש לא......
רק השההודעה היתה :THERE IS A PROBLEM WITH YHE FONT FILE
לכן חשבתי שהבעיה בפונט

ניסיתי את כל האפשרויות הנ"ל ןלא עזר

למייעשה הסתדרתי בסוף ב"ה
פשוט הוספתי עוד עמודים לפני העמודים הבעייתים, העברתי לשם את התוכן, מחקתי את העמודים הסוררים, ובא לציון גואל
זה מה שנקרא "עם עיקש תתפתל".....

תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנה א;n4888325:
ממש לא......
רק השההודעה היתה :THERE IS A PROBLEM WITH YHE FONT FILE
לכן חשבתי שהבעיה בפונט

ניסיתי את כל האפשרויות הנ"ל ןלא עזר

למייעשה הסתדרתי בסוף ב"ה
פשוט הוספתי עוד עמודים לפני העמודים הבעייתים, העברתי לשם את התוכן, מחקתי את העמודים הסוררים, ובא לציון גואל
זה מה שנקרא "עם עיקש תתפתל".....

תודה לכולם.

כתוב בהודעה שיש בעיה עם הפונט. ובאמת לפעמים פונטים יכולים לעשות בעיות. אבל בשום פנים ואופן זה לא קשור לשאלה האם הפונט חוקי או לא.

• הוסף לסימניות
זה דווקא כן קשור. חלק מהפונטים של מסטר פונט שוחררו לציבור, אבל בשביל להוציא אותם לדפוס צריך איזה התקנה שלהם. קרה לי פעם שמשהו הביא לי קובץ וזה היה הבעיה שלו.

• הוסף לסימניות
נכון אבל לא היה לי שם שום מסטרפונט, רק פונטביט

ואגב המסטר פונט ניתן לייצא אותו אם ממירים לעקומות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 5127109;n4889187:
זה דווקא כן קשור. חלק מהפונטים של מסטר פונט שוחררו לציבור, אבל בשביל להוציא אותם לדפוס צריך איזה התקנה שלהם. קרה לי פעם שמשהו הביא לי קובץ וזה היה הבעיה שלו.

נתנאל, שאנשים אחרים יחשבו כך אני מבין אבל עליך אני מתפלא...
א. מסטרפונט מעולם אבל מעולם לא שיחררה פונטים לציבור, לפחות לא באופן רשמי.
ב. הבעיה המדוברת ידועה אבל היא לא קשורה לשאלה אם הפונט חוקי או לא. אני קניתי פונטים ממסטרפונט וחלק מהם היו עם הבעיה הזו.
ג. יכול להיות שאני לא מדייק לגמרי בפרטים אבל בערך זה תיאור הבעיה. בכל קובץ פונט יש הגדרות הרשאה - מה ניתן לעשות עם הפונט. האם להציג אותו על המסך, להדפיס במדפסת, להטמיע בקובץ וכו'. כברירת מחדל - אפשרות ההטמעה בכל פונט חדש תהיה מכובה, אבל המתכנת של הפונט אמור לשנות את ההגדרה הזו לפעילה. ברוב התוכנות הישנות שהיו בשימוש אצל רוב המשתמשים לא כ"כ היתה משמעות לזה ולכן בקבצי פונט ישנים אף אחד לא טרח לשנות את ההגדרה הזו. במשך הזמן נולד קובץ הPDF שם ההגדרה הזו היתה חשובה ולכן בחלק מהפונטים הישנים הבעיה קיימת. אין שום קשר לשאלה האם הפונט חוקי או לא. אני חוזר שוב: אין שום קשר לשאלה האם הפונט חוקי או לא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה