מידע שימושי מה הסיפור עם הביטוח לאומי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
גם לי זה הפריע מאוד!! מעניין איך הסתדרו עד עכשיו בלי זה :mad:
התלוננתי להם מיד כשנציג ענה לי ,
אמר שאין לו איך לעזור לי ולפתוח פניה באתר שלהם דרך פניות הציבור

• הוסף לסימניות
אמר שאין לו איך לעזור לי ולפתוח פניה באתר שלהם דרך פניות הציבור
אני שלחתי פניה באתר וזו התגובה שקיבלתי במייל אחרי כמה ימים
J3IrFiysiO4c9P-gzN4U23qQ7bXHbPlsrAGCaMo1QH_kSayWv2ELMMPruhDgeHEngeBztryj37kvmRXb9lm7QjDCwuPjWZy4H9D8WPOqvuf8PavC_JF4BE8gH6QCTEkFW8A=s0-d-e1-ft

תשובה לפנייתך מס' 5821994 מיום 22/08/2021 בנושא: שרות לקוחות

שלום וברכה,
לאור פניות דומות שהתקבלו בעניין הנושא מצוי בבחינה של הגורמים
הרלוונטים במוסד.
iלתשומת לבך!
הודעה זו נשלחה ממערכת אוטומטית, לא ניתן להשיב למייל זה
בברכה,
מירי אזולאי
אגף פניות הציבור​

• הוסף לסימניות
היה על זה אשכול
לא מדובר כשמחכים לשירות לביטוח לאומי עצמם אלא כשזה עובר לשירות חיצוני
בכל מקרה מן הסתם אם יהיה הרבה פניות בנושא זה בטח יטופל

• הוסף לסימניות
כן, גם אני הופתעתי מהרעיון.
ממוסד ממשלתי הייתי מצפה למשהו מכובד יותר.

אגב, מה שאותי עצבן יותר, זה ש3 פעמים חייגתי, המתנתי, ובאיזשהו שלב זה פשוט התנתק!!!
עדיין לא תפסתי אותם...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה