דרוש מידע מה הסיפור של פוראוור??

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אין שבוע-שבועיים שאני לא מקבלת שיחת טלפון נימוסית, מחברות נשכחות, בנות דודות, ושכנות לשעבר.
בפיהן הצעה "מקורית":
בואי תגלי את האור, ותתעשרי. תצטרפי לפוראוור.
בהתחלה זה חפר, אח"כ זה חפר עוד יותר, אבל פתאום חשבתי, אולי יש בזה משהו?
יש משהו שמכיר איך זה עובד? (ובבקשה, בלי שיווקים תצטרפי דרכי, זו לא השאלה...)
ומה הסיפור שלהם?
למה חצי מנשות עמ"י נמצאות שם?
כמה באמת מרוויחים?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זו שאלתי.
הן באמת משפרות?

• הוסף לסימניות
אין שבוע-שבועיים שאני לא מקבלת שיחת טלפון נימוסית, מחברות נשכחות, בנות דודות, ושכנות לשעבר.
בפיהן הצעה "מקורית":
ומה הסיפור שלהם?
כמה באמת מרוויחים?
היה כאן אשכול שלם בנושא.
וכן גם לי חפרו מכל מיני משווקים של לא יודעת מה כ לא רצו לגלות לי לפני שאני שומעת את הגורו.
אבל אין לי כושר שכנוע (לצערי/שמחתי)

המסקנה של האשכול הקודם הייתה שמי שמשקיעה בזה זמן, סבלנות, יכולת שיווקית, כסף לקניית מוצרים חדשים ולוקחת את זה במשרה מלאה, יכולה להרוויח ממש יפה. מי שלוקחת את זה מהצד שלא תצפה ליותר מדיי.

• הוסף לסימניות

מצאתי 2

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
בפיהן הצעה "מקורית":
ומה הסיפור שלהם?
כמה באמת מרוויחים?
יש נטיה לאנשים גם לאחר זמן - בשלב שהם מבינים שזה לא כזה נוצץ - להמשיך ולהאמין שרק מי שמשקיע מרוויח וכו' ולכן יש כאלה שמנסות את מזלם זמן רב.
כאחד שבדק את זה לעומק לפני כמה שנים חושב שמי שיש לה כישרון מכירתי יכולה להרוויח 5 ספרות באמת בתחומים אחרים, ומי שאין לה אז לא תכסה את המודעה בעיתון (כי השכנות והחברות שקונות מתוך מניפולציה או רחמים כבר קנו ממישהי אחרת), כל מכירה ביתית אחרת אמורה להכניס יותר.

• הוסף לסימניות
במקומות שזה כבר מוצףףף (כמו בארץ. לא חושבת שיש פה פינה פנויה בלי פוראוור) אז מאוד קשה להרוויח מזה.
במקומות שזה בשורה חדשה, אז בגלל שאין כמעט כאלה שמוכרות ובגלל הצורה שזה בנוי (בסגנון שאת מרוויחה כסף על כל אחת שאת משכנעת אותה למכור מוצרים של פוראוור) אז אפשר להרוויח הרבה מאוד.
מכירה אישה בחו"ל שמרוויחה או קרוב מאוד ל6 ספרות או 6 ספרות אבל בגלל שהיא היתה ראשונה או ממש בין הראשונות איפה שהיא גרה וגם עדיין אין שם הצפה.

• הוסף לסימניות
אני נכנסתי לזה כי השתכנעתי ונשארתי עם כל המוצרים במגירה בבית. משפחה קנתה, אני השתמשתי(מרוצה מרב הדברים), אנשים סביבי פחות קנו- המחירים יקרים יחסית ומי שלא מכיר לא רוצה להשקיע.
להגיע מזה להכנסה של 5 ספרות לוקח כמה שנים+יכולת שיווקית מפותחת... לצערי לא נתברכתי בה....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה