כללי מה הערכים של צבע אפור שיראה מוכסף?

• הוסף לסימניות
האפור הוא ע"ג סגול כהה.

יעזור לי מאוד...

תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;881472:
האפור הוא ע"ג סגול כהה.

יעזור לי מאוד...

תודה רבה רבה

צבעים מתכתיים בעצם אינם ערכי צבע, אלא צורת שבירת האור של החומר.
לכן לא יעזור ערכי צבע.
מה שצריך זה מעברי צבע עדינים שיצרו תחושת מתכת.

לדוגמה, הכסף עצמו הוא אפור רגיל. ומעברי צבע עם רעש חלש, יתנו תחושה מתכתית.
כל זה להדמייה של מתכת.

להדפסה מתכתית בפועל ניתן להשתמש בפנטון מטאלי, הנותן צבע מתכת עמומים, או פוייל הנותן צוצאה מבריקה. 

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;881492:
להדפסה בפועל ניתן להשתמש בפנטון מטאלי, הנותן צבע מתכת עמומים, או פוייל הנותן צוצאה מבריקה.
זה קשור לבית דפוס
או שאני צריכה להגדיר את זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י TK;881494:
זה קשור לבית דפוס
או שאני צריכה להגדיר את זה?

פנטון את צריכה להגדיר, ואז לומר לדפוס להשתמש בו.
למעשה, כל צבע שתגדירי יהיה בסדר, אם תגידי לדפוס מס' פנטון רצוי.

כמובן יש לשלם על פנטון יותר מהדפסה רגילה.

וכל העניין כדאי לשאול ליתר דיוק בדפוס עצמו. אינני יודע אם אין נהלים שונים לדפוסים שונים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;881492:
צבעים מתכתיים בעצם אינם ערכי צבע, אלא צורת שבירת האור של החומר.
לכן לא יעזור ערכי צבע.
מה שצריך זה מעברי צבע עדינים שיצרו תחושת מתכת.

לדוגמה, הכסף עצמו הוא אפור רגיל. ומעברי צבע עם רעש חלש, יתנו תחושה מתכתית.
כל זה לתצוגה.

להדפסה בפועל ניתן להשתמש בפנטון מטאלי, הנותן צבע מתכת עמומים, או פוייל הנותן צוצאה מבריקה. 

תודה רבה.
אני לא מעונינת לעשות את זה בפנטון (או יותר נכון הלקוח לא רוצה לשלם תוס')

האם יש אפור שאני יכולה להגדיר בcmyk שיראה כמה שיותר דומה לכסף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ruchama135;881507:
תודה רבה.
אני לא מעונינת לעשות את זה בפנטון (או יותר נכון הלקוח לא רוצה לשלם תוס')

האם יש אפור שאני יכולה להגדיר בcmyk שיראה כמה שיותר דומה לכסף?

תבחרי פנטון מטאלי ותמירי אותו לפרוצס. אולי יצא הכי קרוב. מ"מ אפשר סתם אפור. העיקר כפי שכתבתי לעשות אפקט שיראה מתכתי. אם זה אפשרי במציאות במסמך שלך.

• הוסף לסימניות
צבע מוכסף

עושים ע"י חלונית הסגנון שכבה,
צריך לשחק שם
- להגדיר מעבר של אפור, צבע כמעט לבן, אפור כהה מאד וכו'
להוסיף פטרן בשקיפות ולשחק עם ההגדרות שלו, יש שם אפקט שיתן לך מראה כמו של נצנצים. וכו'

• הוסף לסימניות
באילוסטרייטור יש ספריית צבעים שנקראת מטאל שם יש גוונים של כסף וזהב-
דווקא מוצלחים ומומלצים מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה