מה הפרסום שלכן?

• הוסף לסימניות
זה בסדר...זה קריא גם כשזה בכתב בגודל רגיל...
אני לא מתנגדת לרעיון בכלל אבל מצד שני אני רואה הרבה מולטיטאסקינג מסביבי
כל אדריכלית שניה תכתוב תחת שמה
שהיא מתעסקת גם בעיצוב פנים מפורט מתכניות אינסטלציה עד לנגרות מפורטות,פיקוח בניה גם ברישוי .. גם תמא 38 ...גם בהדמיות , כל אחד מהתחומים הללו דורשים בקיאות בעניינים אחרים לגמרי ובתכנת אחרות ...
דוקא בתחום האדריכלות שאנשים מבחוץ רואים את זה כמקשה אחת וכתחום אחד ,לעיתים יעדיפו שהכל יהיה תחת קורת גג אחת ...אפילו להבדיל בין מהנדס קונסטרוציה לאדריכל הרבה מתבלבלים...

מי שעושה את זה פשוט טועה ואני מאמינה שאת המחיר הלקוחות שלה משלמים.
מנסיון שלי-
בעבר הייתי עושה במקביל לרישוי גם עיצובי פנים.
באיזשהו שלב הגעתי למסקנה שזה פשוט לא זה.
לא יכולה לתת את המקסימום ללקוחות בכל תחום כשחולשת על כ"כ הרבה תחומים.
ולא בגלל שאני לא עובדת מספיק, ויש לי גם עובדות, אלא כי זה פשוט לא אפשרי.
התמקדתי אך ורק בהיתרים ובתמ"א (עושה עיצובים והדמיות רק לתמ"אות, כי אני עושה שם גם תכניות עבודה לביצוע)
וראיתי ישועה:)

רישוי, אדריכלות ועיצוב פנים הם תחומים שונים לחלוטין.

• הוסף לסימניות
בעבר הייתי עושה במקביל לרישוי גם עיצובי פנים.
באיזשהו שלב הגעתי למסקנה שזה פשוט לא זה.
לא יכולה לתת את המקסימום ללקוחות בכל תחום כשחולשת על כ"כ הרבה תחומים.
ואת לא מרגישה פספוס ?
בדיוק אצלך שמתי לב לחדר ילדים משגע וצבעוני שעשית ... ואת מונחת חזק מאד ברישוי זה עניין אותי השילוב ...אז תודה על התשובה :)

• הוסף לסימניות
ואת לא מרגישה פספוס ?
בדיוק אצלך שמתי לב לחדר ילדים משגע וצבעוני שעשית ... ואת מונחת חזק מאד ברישוי זה עניין אותי השילוב ...אז תודה על התשובה :)

ממש לא, מרגישה מעבר מעבדות לחירות.
על החדר שעליו את מדברת ישבתי לפחות 3 פעמים אצל הנגר בתלפיות כדי לוודא שהוא יצא מושלם.
וכשאני מוציאה סט תכניות הוא ארוך מאד וכולל כל צ'ופצ'יק שיכול להיות.
(ייצוגית, הריסה, בניה, חשמל, אינס', תקשורת, הסקות, מזגנים, תאורה, גבס תקרה, גבס ארונות, תכנית נגרות מפורטת לכל ארון אמבטיה/מסדרון +סט מלא למטבח)
ומגיעה לשטח לא בגלל שסגרו איתי על ליווי מלא, אלא כי אני מרגישה אחריות על התכניות שלי.
וזה פשוט לא עובד, אולי רק שיש לך עיצוב פנים אחד והיתר אחד, כשזה במסות זה לא יכול לעבוד ביחד-
כי בשביל הרישוי, אני צריכה להיות בין פעמיים ל-3 בשבוע כל הבוקר בעיריה (חוץ ממה שהעובדות שלי נמצאות שם) ויש לי גם המון פגישות במשרד, ואני צריכה לשבת עם הבנות במשרד על השוטף ולעבור על התכניות וגם לעבוד...
וזה לא עובד עם לקפוץ לאתר בניה לשבת עם החשמלאי על הנקודות (כידוע, עד שלא מסמנים איתם בגיר אדום על הקיר, הם לא מבינים) או לבוא כי בדיוק היום החליטו על שורת אבן ראשונה, ולבלות יום שלם על בחירת חמרים (שונאת את זה!!!!)

מעצבת פנים לענ"ד צריכה להיות ספונטנית וזמינה תמיד, כי העבודה מתבצעת בLIVE
מי שמתעסק ברישוי מקומו בעיריה ובמשרד.

וכשהבנתי את זה, נטשתי לחלוטין את עיצובי הפנים (למעט חריגים ומודיעה את מגבלות הזמינות שלי) חוץ ממה שאני עושה כחלק מהתמ"א, שאז בעצם אין לי לקוח.
ונהייתה לי הרבה יותר פניות ויישוב הדעת לעבודה שלי.

תשאלי את @רותי וינברג - היא גם התחילה ככה, ובסוף עשתה בדיוק הפוך ממני, את ההיתרים היא שולחת אלי:) ולוקחת רק עיצובי פנים.

אויש יצאה מגילה...

• הוסף לסימניות
וכשהבנתי את זה, נטשתי לחלוטין את עיצובי הפנים (למעט חריגים ומודיעה את מגבלות הזמינות שלי) חוץ ממה שאני עושה כחלק מהתמ"א, שאז בעצם אין לי לקוח.
ונהייתה לי הרבה יותר פניות ויישוב הדעת לעבודה שלי.

תשאלי את @רותי וינברג - היא גם התחילה ככה, ובסוף עשתה בדיוק הפוך ממני, את ההיתרים היא שולחת אלי:) ולוקחת רק עיצובי פנים.
ותמיד מאושרת לראות איך ה' ברא אותנו שונים ונתן לכל אחד את התחום שמתאים לו בול! :)
בתחילת דרכי כעצמאית התחלתי כמובן בכל מכל כל, הוצאתי כמה היתרים וראיתי שזה פשוט לא התחום שלי, לא עושה לי טוב בנשמה ולנשמה, ואז ה' שלח אלי או שלח אותי ל @אנדי האלופה ומשם הכל היסטוריה...
כל פעם אנחנו צוחקות איך זה שכל אחת נהנית ומסופקת מתחום כ"כ שונה.

אבל מלבד זה- יכולה להעיד על עצמי שאני פונה למגוון גדול של תחומי תכנון ועיצוב, הן במגזרים שונים עדתית ודתית, והן במגזרים שונים ציבורית ופרטית.
לא רואה בזה סתירה, כי עקרונות התכנון זהים, חוקים צריך לבדוק, תורת העיצוב לא משתנה, חומרים כנ"ל. ובכל מקרה בכל פרויקט לגופו צריך ללמוד את הלקוח על בוריו, את הצרכים, הדרישות והרצונות.
נהנית מהגיוון ומהסיפוק המחודש בכל פעם מחדש!

לענין הפרסום-
לכל העובדות בתחומי העיצוב- חשוב מאד שיהיה אתר/ דף אינטרנטי המציג את עבודותיהן, זה מרשים! זה מושך! משדר מקצועיות, ובעיקר נגיש, קל לשלוח ללקוח פוטנציאלי, אנשים 'בטעות' נחשפים ונכווים גם אם לא כיוונו ישירות אליהם, ואני מדברת עוד לפני קידומי אתרים וכדו'.

פרסום בפרינט- שוב ישנו חילוק בין התחומים, לתחום ההיתרים/ תבעו"ת, תמ"א הפרסום יכול לעבוד היטב כי הקטע המקצועי הטכני הוא חזר בהם וקל לשווק אותו פרסומית, לעומת זאת תחומי העיצוב בד"כ מגיעים בעקבות התרשמות- אם בע"פ מפה לאוזן, אם בהתרשמות פיזית מחלל מעוצב, אם מהתרשמות מתמונות באתר. ואם פונים לתחום הפרסום בפרינט זה ע"מ להנכיח את עצמי על המפה, להכיר את עצמי ללקוחות פוטנציילים עתידיים שבכך אני מכשירה את הקרקע שכאשר ישמעו עלי זה יפול על אוזן קשובה ומכירה.

יצא גם לי מגילה...

• הוסף לסימניות
החכמתי מההודעה
נשמח לשמוע.
וכעת לשיווק אחרי שאנחנו ממצים את עצמינו ,
ונותנים עבודה ממקום נכון ,ברור שיבוא שיווק ,
כי יש לי ערך אמיתי למכור ללקוחותי,
וזה גם מה שאשדר בשיווק דיוק הבטחה מדוייקת ליכולתי ומוצריי
לא עוד הבטחות גרנדיוזיות אני הכל מהכל,
ואני יעשה הכל בכדי להביא אותם לכך שהערך הזה יהיה גם נתפס אצלם,
כי אנחנו עוסקים בלספק ערך אמיתי לאנשים מכל הנשמה,
איך ומה זה כבר מעל כל במה אפשרית וקיימת ,
כשעובדים כך השייוק הטוב ביותר קורה הפכת לקוחות "מדוייקים לסופר מרוצים" והנעה שלהם להפוך לשגרירים .
וכן כל המקובל בעולם הפרסום והשיווק לפי הצורך.
ושוב כל זה ממקום של להביא ללוקחות " מודעות לערך טוב מדוייק וייקר ערך שאנחנו מספקים"
אחרת אין מה לפרסם מה שנפרסם זה יהיה כך אני רוצה שתשלמו לי ויש לי גם תירוץ.
או שזה יהיה ערך ללא כיסוי אמיתי רק לפירסום .

• הוסף לסימניות
העלתי כבר בעבר , ועכשיו זה נמצא כאן למעלה סרטון חובה לכל מי שרוצה להצליח.
חובה הפרסומת למעלה עם הילד פותחים את זה למי בחסימות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה