מה הפתרון למילים שנראות כמטושטשות בווינדוס 10 עדכני ?

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עצה ופתרון ממי שחווה בעיה דומה לשלי.

בווינדוס 10 עדכני ומחשב חדש - מופיעים כמעט בכל התוכנות המילים בכמין טשטוש מסוים.
למשל אם אני פותח את מאגר הספרים "תורת אמת" המילים שם מופיעים שם בטשטוש קל,
וכן אם אני פותח פידיאף אזי התוכן בפנים נראה כמטושטש.
וכן בתוכנות חדשות יותר כמו אופיס 16 המילים שבסרגל הכלים נראים כמטושטשים.

איך פותרים את הבעיה?

האם זה קשור למסכי המט החדשים או קשור לווינודס 10 עצמו ?

אשמח למענה ועזרה.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לא חשבתי שזה יעזור, אבל לא ידוע לי על פיתרון אחר, גם לי זה לא עזר.
זה מראה את האבסורד שמיקרוסופט גרמו לשגיאה והם מציעים לנסות לתקן אותה...
מה שכן, יש לי אופיס 2019 ואקרובט 2019 ואין בהם את הבעייה של הטשטוש

• הוסף לסימניות
לא חשבתי שזה יעזור, אבל לא ידוע לי על פיתרון אחר, גם לי זה לא עזר.
זה מראה את האבסורד שמיקרוסופט גרמו לשגיאה והם מציעים לנסות לתקן אותה...
מה שכן, יש לי אופיס 2019 ואקרובט 2019 ואין בהם את הבעייה של הטשטוש
אתה אומר דברים נכונים ויפים.

איך יכול להיות? (אולי יש להם איזה אג'נדה שכולם יחליפו את התוכנות הישנות בחדשות??).
אפשר לקבל אותם? זה בעברית?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
רוזולוציית מסך ניסית? (לחיצה ימנית בשולחן עבודה\ רוזולוציה) לשחק שם ולהגיע למסך חד וברור

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע עצה ופתרון ממי שחווה בעיה דומה לשלי.

אכן בעיה זו ידועה
גם לי אישית הייתה את אותה בעיה ומה שפתר אותה זה היה שידרוג לגיסה אחרונה של ווינ' 1809
רק השאלה היא האם יש לך כרטיס מסך כל שהוא או לא? ואם כן מה?

• הוסף לסימניות
לי יש את הבעיה הזאת בווינדוס מעודכן
לא מחשב לגרפיקה נכון?
דהיינו ללא כרטיס מסך טוב (א"כ כנראה ללא תקנה).
לפעמים זה גם כתוצאה של חוסר בדרייברים (מה שבטוח שאצלך זה בוודאי לא הבעיה).

• הוסף לסימניות
לא מחשב לגרפיקה נכון?
דהיינו ללא כרטיס מסך טוב (א"כ כנראה ללא תקנה).
לפעמים זה גם כתוצאה של חוסר בדרייברים (מה שבטוח שאצלך זה בוודאי לא הבעיה).
אכן, מחשב מאד פשוט
מזה שזה קורה רק בתוכנות ישנות אני מבין שזה הבעייה שעליה מיקרוסופט כותבים בהגדרות.
אך כמובן זה מוזר שלמערכת הפעלה כזאת אין תאימות לכל כרטיסי מסך

• הוסף לסימניות
אכן, מחשב מאד פשוט
מזה שזה קורה רק בתוכנות ישנות אני מבין שזה הבעייה שעליה מיקרוסופט כותבים בהגדרות.
אך כמובן זה מוזר שלמערכת הפעלה כזאת אין תאימות לכל כרטיסי מסך
יש לי שני מחשבים ניידים חדשים כאלה בבית וללא תקנה לבינתיים (בנוסף שהרזולוציה הנמוכה שם מאוד מפריעה לעיניים)
אני עובד רק על המחשב של הגרפיקה

• הוסף לסימניות
נסה להשתמש בתוכנה הזו.
נא לשים לב להוראות: לפעמים צריך לאתחל את המחשב פעמיים ולפעמים צריך רק לצאת מהמשתמש הנוכחי.

קבצים מצורפים

• Windows10_DPI_FIX.zip
    KB 1,015.4 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
אכן בעיה זו ידועה
גם לי אישית הייתה את אותה בעיה ומה שפתר אותה זה היה שידרוג לגיסה אחרונה של ווינ' 1809
רק השאלה היא האם יש לך כרטיס מסך כל שהוא או לא? ואם כן מה?
מחשב חדש. לכאורה כן אמור להיות לו. בכל אופן איך בודקים את זה?

ואם אפשר להסביר יותר... להבין מה מסתתר פה, שלכן...
נשמח!

תודה רבה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
נסה להשתמש בתוכנה הזו.
נא לשים לב להוראות: לפעמים צריך לאתחל את המחשב פעמיים ולפעמים צריך רק לצאת מהמשתמש הנוכחי.
מה היא עושה, והאם יש לה תופעות לוואי?

אני מבין כי היא נכנסת להגדרות של הווינדוס ומשנה מבפנים. אם זה כך, יתכן וזה יהיה יכול להזיק לפעמים. לא?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
מה היא עושה, והאם יש לה תופעות לוואי?
אני מבין כי היא נכנסת להגדרות של הווינדוס ומשנה מבפנים. אם זה כך, יתכן וזה יהיה יכול להזיק לפעמים. לא?
ניסיתי אותה וזה לא עזר, זה רק הקטין את קנה המידה של התצוגה, שזה דבר שכמובן אני לא מעוניין.
לעצם השאלה אם זה מזיק: את ההגדרות ניתן בקלות לשחזר איורה במסך ההגדרות של שינוי קנה המידה כך שזה וודאי לא מזיק

• הוסף לסימניות
התוכנה מאפשרת להשתמש ברינדור של חלונות 8 במקום של חלונות 10, ויש כאלו שזה עוזר להם.
אפשר להגדיר בתוך התוכנה שינוי קנה מידה.
היא לא מזיקה כלום ואפשר לשחזר בכל עת את המצב הראשוני.

• הוסף לסימניות
התוכנה מאפשרת להשתמש ברינדור של חלונות 8 במקום של חלונות 10, ויש כאלו שזה עוזר להם.
אפשר להגדיר בתוך התוכנה שינוי קנה מידה.
היא לא מזיקה כלום ואפשר לשחזר בכל עת את המצב הראשוני.
גם כששיניתי את קנה המידה זה לא עזר
בכ"א תודה.

• הוסף לסימניות
התחל>מערכת בחיפוש תכתוב התאם טקסט תסמן בוי את המשבצת הקטנה תעשה המשך זה יתן לך לבחור סוגי טקסט כמה פעמים תבחר את את הטקסט המתאים וסיים אני מאמין שזה יפתור את הבעיה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה