מה הפתרון לריחות של ארונות מעץ?

• הוסף לסימניות
בגדים שנמצאים בארון יותר משבוע סופגים ריחות לא נעימים על הארון. זה לא ארון עץ חדש, אבל משום מה הוא מפיץ ריח לא נעים.
יש לזה פתרון?
ניסיתי את השקיות האלה עם הכדורים הקטנים מפיצי הריח אבל הריח שלהם מתנדף מהר מדי.
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אם במקרה הספציפי הזה זה יעזור, אבל אני נוהגת להטמין סבונים מוצקים
באופן קבוע בין ערמות הבגדים בארון לריח נעים. (כמו שנוהגת אימי, ונהגה סבתי)

• הוסף לסימניות
נהגתי לעשות זאת אבל הסבונים עם הריח הממש נעים לא נמכרים בסופרמרקטים החרדיים. וגם לא במכולת השכונתית באיזורנו.

• הוסף לסימניות
מניסיון,לצערי זה לא עוזר.
יכול להיות שכשפותחים את הארון יש ריח מענג של סבונים אבל הבגדים עצמם כשמריחים אותם,מדיפים ,עץ!

• הוסף לסימניות
זה לא סתם ריח של עץ, זה כמו ריח מעופש כזה. זה מזעזע.
אני מאד רגישה לריחות וכשמוציאה בגד מהארון ללבוש הרחה אחת וישר למכונת הכביסה.

• הוסף לסימניות
אולי בקיר שמאחורי הארון יש בעיית רטיבות?

• הוסף לסימניות
גם אם יש אין לי איך לדעת, ובכל מקרה זה צמוד לקיר פנימי, לא חיצוני. אז לא כל כך סביר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה